Упражнения за манекени

07.08.06
11:41

Запознати ли сте с тренировките на маникените?Ако сте запознати Ви моля да ми кажете всичко,което знаете за техните тренировки и как постигат такъв релеф.Видях и други подобни теми,но според мен не бяха достатъчно изчерпателни.За това нека запознатите да отговарят.Благодарско предварително

11.08.06
22:01

ха ми правиш си едно хубаво изчистено тяло и това е
правиш мускулна маса и после с кардио оформяш и си готов... :roll:

LC

12.08.06
11:50

при тях е повече хранене , отколкото тренировки ... или по-скоро липса на храненен  :lol:

12.08.06
14:30

[quote author=“lex cazinsky”]при тях е повече хранене , отколкото тренировки ... или по-скоро липса на храненен  :lol:

Ми горе долу това е! Нищо различно няма в тяхната тренировка, просто са по-високи, спазват режим малко, не се хранят много (повечето), нищо по-различно!

BA

12.08.06
19:57

3 години трен и ектоморфите имат манекенско тяло с много добьр релеф
Аз имам такова тяло но не сьм доволен предпочитам да е масивно

LC

13.08.06
13:21

и сега е момента да поискаме снимка на твоето “манекенско” тяло  :)

14.08.06
11:09

За какви манекени говорите? Аз като видя нещо по телевизията... разни напудрени маркучи на по 50 кг си кръстосват клечките по сцената... :lol:  :lol:

Тоест: никво ядене и редовно ходене на козметик  :lol:
————
Като видите някой културист и го мислите за кюфте, примерно, не си мислете, че ако тренирате ще станете като него. Дори няма и да се доближите до такава форма на тялото.

Така че просто тренирайте и не се стремете към конкретна визия, така или иначе ще изглеждате както ви е заложено.

Сори за отклонението

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1