Програма-Съвет.

07.08.06
16:12

Значи да попитам за тази програма.
Гърди+гръб
1.щанга
2.butter-fly
3.изтласкване на дъмбели
4.набирания
5.дърпане на долен скрипец
6.дърпане на вертикален скрипец

бицепс+трицепс
1.сгъване с дъмбели
2.сгъване с щанга
3.сгъване на скрипец
4.дъмбел зад глава
5.горен скрипец
6.кик-бек

рамо
1.разтваряне на ръце с дъмбели
2.повдигане на ръцете напред
3.повдигане на щангата до брадата

корем
1.почти всеки ден тренировка-3 пъти по 20 коремни преси след тренировка.

Дайте съвети как може да се подобри аз съм начинаещ хода от 3 месеца и нещо.

07.08.06
16:14

[quote author=“powerz”]Значи да попитам за тази програма.
Гърди+гръб
1.щанга
2.butter-fly
3.изтласкване на дъмбели
4.флайс
5.набирания
6.дърпане на долен скрипец
7.дърпане на вертикален скрипец

бицепс+трицепс
1.сгъване с дъмбели
2.сгъване с щанга
3.сгъване на скрипец
4.дъмбел зад глава
5.горен скрипец
6.кик-бек

рамо
1.разтваряне на ръце с дъмбели
2.повдигане на ръцете напред
3.повдигане на щангата до брадата

корем
1.почти всеки ден тренировка-3 пъти по 20 коремни преси след тренировка.

07.08.06
16:23

шефе колко стаж имаш само да попитам

PH

07.08.06
18:37

Никъде не видях крака.А според мене е по-зобре да се комбинират Гърди-бицепс, Рамо-крака, Граб-трицепс, но все пак ти си го чустваш как е по-добре за тебе

07.08.06
18:38

Don_Korleone
[quote author=“powerz”]

powerz
Бих ти препоръчал по добре гръб-трицепс, гърди-бицепс, защото ако правиш на един ден гриб с гърди няма да ти остават сили и едната група няма да е натоварвна както трябва. Същото се отнася и за бицепс-трицепс най-много да претренираш ръцете, но все пак незнам ако си тренирал по тази програма и ти вървят нещата, също ако може кажи на колко години си и колко килограма си. По-здрави :wink:

07.08.06
19:02

[quote author=“someone```”]Don_Korleone
[quote author=“powerz”]

powerz
Бих ти препоръчал по добре гръб-трицепс, гърди-бицепс, защото ако правиш на един ден гриб с гърди няма да ти остават сили и едната група няма да е натоварвна както трябва. Същото се отнася и за бицепс-трицепс най-много да претренираш ръцете, но все пак незнам ако си тренирал по тази програма и ти вървят нещата, също ако може кажи на колко години си и колко килограма си. По-здрави :wink:

[quote author=“Don_Korleone”]шефе колко стаж имаш само да попитам

Ясно ти е че за да питам не съм много добре с нещата.3 месеца и половина само.Щом казвате че ще е по добре ще пробвам.Прави сте че винаги като тренирам за гръб+гърди съм смазан.Има резултати,но не каквито щяха да бъдат ако бях тренирал иначе..

Програма за крака няма защото нямам възможност да тренирам.

07.08.06
21:20

Абе като идея не е съвсем лошо, според мен. Но упражненията за гръб нещо не ме кефят... каквото и да ми говорите, тия скрипци нещо не ги уважавам. Другото, за гърди четири, а за гръб-3 упражнения. По добре остави само две или три за гърди. И махни едното за бицепс, това на скрипеца.
Краката защо нямаш въможност да ги правиш-ако не е заради контузия, не виждам оправдания. И корема не е нужно да го правиш толкова често.

07.08.06
22:00

Вместо долния скрипец верно може да сложиж гребане с дъмбели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1