Търся WEBMASTER-и да обменим линкове.

Темата е заключена.
FR

07.08.06
16:41

Търся хора с сайтове в областтана програмирането, уеб дизайна и др. подобни за да обменим линкове. Моят може да видите в подписа ми. Говоря за текстови линкове, не за банери, те са в краен  случай. Пишете на емаила ми ,ако сте заитерисовани. Ще уговорим подробностите.

FR

10.08.06
13:30

Знам че форума тук  не е по тази част, но знам  че доста хора които се занимават с компютри и сайтчета го посещават.
И все пак не мога да повярвам, че никой  не прояви интерес. Вярно е че блога е на 3 месеца само, но се развива доста добре, често поствам  в него, а и постовете не са празни приказки. Хората които го посещават са предимно от ИТ сферата.
Ако все пак някой  размисли може да се свърже с мен , ще му изпратя скрииншотове от статистиките на сайта. Забравих  да кажа че ранга ми в гъгъл е 3, но полагам усилия да го вдигна минимум до 4.

Пусна тема във флашбг. Защо пускаш и тук? Като ти трябват референции си питай в правилния форум.
Тук заключвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1