Дайте си мнението за комбинацията от следните хр. добавки !

07.08.06
22:31

Мисля да комбинирам Animal Pak (44 packs), Creatine, L-Glutamine, Taurine, Protein и чай от Tribulus. Какво мислите по въпроса ? Става въпрос за покачване на мускулна маса без излишни мазнини.

07.08.06
23:06

[quote author=“S_L_A_V_I_-TRI”]и чай от Tribulus

:shock:  :?  сигурно е с пъти по неефективно от Трибестана

по принцип го водат по слабо онова все пак е много по концентрирано. Пил сам такъв чай. Действа доста добре върху тоноса чувстваш се нон-стоп свеж за ММ не знам пих го само 1 месец и ми писна да си прайм чайчета. Относно комбинацията е перфектна стига да успееш да си набавиш дадените продукти на добри марки да не са БГ.

07.08.06
23:22

[quote author=“RejiMillar”]по принцип го водат по слабо онова все пак е много по концентрирано. Пил сам такъв чай. Действа доста добре върху тоноса чувстваш се нон-стоп свеж за ММ не знам пих го само 1 месец и ми писна да си прайм чайчета. Относно комбинацията е перфектна стига да успееш да си набавиш дадените продукти на добри марки да не са БГ.

Плюс стабилно хранене,иначе няма да се получи.

е да храненето си е основно аз и без добавки си постигам желаните резултати стига да ударжа стриктната диета 2-3 месеца и веднага се вижда доста видими резултат.

[quote author=“S_L_A_V_I_-TRI”]Мисля да комбинирам Animal Pak (44 packs), Creatine, L-Glutamine, Taurine, Protein и чай от Tribulus. Какво мислите по въпроса ? Става въпрос за покачване на мускулна маса без излишни мазнини.

Супер си е стакът. Рядко виждам добри комбинации. Дерзай  :wink:

08.08.06
14:33

Наистина комбинацията е добра. Само тоя чаи си е загуба на време! И аз съм пил такъв чаи и единствения ефект които усетих, бе че ми се доспиваше.

FZ

08.08.06
15:06

[quote author=“S_L_A_V_I_-TRI”]Мисля да комбинирам Animal Pak (44 packs), Creatine, L-Glutamine, Taurine, Protein и чай от Tribulus. Какво мислите по въпроса ? Става въпрос за покачване на мускулна маса без излишни мазнини.


Екстра комбинация .  :wink:

08.08.06
15:13

Супер си го измислил :wink: Ако имаш толкова пари да даваш за добавки е супер комбинация :)

ZO

21.08.06
23:00

Емии комбинация от основни суплементи,това ЩЕ работи зверски :o :D

22.08.06
03:27

подкрепям мненията на дрте и не забравяй да се храниш и да споделиш резултати после :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1