Страдане от ребрена невралгия

08.08.06
00:02

Страдам от тва, по точно явно съм почти постоянно настинал през годината и когато отида на фитнес (почти всеки ден) и започна да тренирам се получава точно тогава и напрао не мога да дишам пускам щангата и се чува огромен трясък и всички се обръщат към мен а тва ми е доста неприятно. Как мога да се излекувам от нея  :roll:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.08.06
23:26

[quote author=“northshore`”]Страдам от тва, по точно явно съм почти постоянно настинал през годината и когато отида на фитнес (почти всеки ден) и започна да тренирам се получава точно тогава и напрао не мога да дишам пускам щангата и се чува огромен трясък и всички се обръщат към мен а тва ми е доста неприятно. Как мога да се излекувам от нея  :roll:

Има ли конкретен повод да настиваш или имунната ти система е слаба?  И в двата варианта сам си си господаря, намери решение  :wink:

Ходенето на фитнес в такова състояние е безсмислено.

13.09.06
19:25

аз съм имал подобни проблеми, това се получава при прищипване на мускулите между ребрата, нали, боли ужасно. Ще ти препоръчам да пиеш витамини Б обаче от кои номер не мога да ти кажа, абе пий комплекс, също има и други хапчета за това.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1