за различните чайове за отслабване

08.08.06
11:25

Здравейте! Имам питане относно действието на различните чайове и продукти за отслабване:
—> След като принципа на действие на такива продукти се свежда предимно до подобряване и ускоряване на метаболизма, дали съществува вероятност след като спреш употребата им да се получи обратния ефект, т.е. обмяната на веществата чувствително да се понижи?
Надявам се да ми помогнете  :?  Благодаря предварително!

08.08.06
11:56

100%  :wink:

09.08.06
10:55

Е, в такъв случай няма за къде да бързам  и поне на този етап по-добре да не посягам към чайчетата :roll: Благодаря за потвърждението  :)


PS:: Само едно пояснение към въпроса - като питам за евентуалното забавяне на метаболизма след спиране на употребата на съответния продукт, имам в предвид нарушаване на обичайния за организма ритъм в нормално състояние.
Защото нали ако обмяната на веществат се забави прекомерно, това дава доста благоприятна почва да си възвърна част от килогрмите, които съм спопила - и именно това ме притеснява :oops:  :)

09.08.06
11:09

Пий си ги спокойно, те и без това едва ли ще ти забързат осезаемо метаболизма. (за чайчетата говоря)

17.08.06
08:37

Благодаря за съвета, emzo. :) 
В по-късен етап може би ще пробвам. Засега се справям успешно и без тяхна помощ :wink:

17.08.06
08:50

Няма да се получи обратен ефект, бъди спокоен!

23.08.06
13:35

от чайчетата батка ще ти препоръчам само онзи за разхлабване след 9-12 часа...Струва 60-70 ст. цялата опаковка с 20 чая през ден за 1-2 месеца щи стигне...От тея добавки и мании такъв запек се получава че с тас маниа направо се раждаш...Аз вече от няколко месеца го пия и ми помага супер много...

25.08.06
21:23

Благодаря ти за съвета... аз преди време пиех зелен чай и общо взето бях много доволна (той също имаше разхлабващ ефект :) ).  След това си продължих само на диета и упражнения. Сега вече почти стопих излишните мазнини и свалих килограмите, които ми бяха в повече и ще мина вече на поддържане. Благодаря все пак  :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1