Заслужава ли си покупка на велоергометър?

BA

08.08.06
13:17

Мисля да купувам велоергометър, освен за краката, върши ли работа и за д**ето  :lol:  :?: Въобще заслужава ли си да дам 250 кинта за такъв уред или е по-добре да събирам за крос тренажор :?:
И още един въпрос - каква е разликата между Ергометър и Велоергометър, гледах в един сайт и 2та вида имаше и на външен вид едни и същи ми се виждат :roll:

естествено че си заслужава. Аз бих си взел велоергметър пред кростренажор защото заема много по малко място и е по малко пари а относно ефективноста му горе долу са едни и същи. Кростренажора натоварва много ставите и ако са ти слаби краката след няколко тренировки ще си чувстваш краката смазани.

FZ

08.08.06
15:08

[quote author=“balu”]Мисля да купувам велоергометър, освен за краката, върши ли работа и за д**ето  :lol:  :?: Въобще заслужава ли си да дам 250 кинта за такъв уред или е по-добре да събирам за крос тренажор :?:
И още един въпрос - каква е разликата между Ергометър и Велоергометър, гледах в един сайт и 2та вида имаше и на външен вид едни и същи ми се виждат :roll:

Въобще не се колебай , вземи си ВЕЛОЕРГОМЕТЪРА и няма да съжаляваш  :wink:

08.08.06
23:29

Направо незнам защо ти е това нещо.

Ако искаш тренировка за тяло от гърдите надолъ - бягане. Другото - набирания, лицеви и успоредки....

Два пъти съм пробвал такива трениржори, малко степер и други такива... не мисля, че си струва повече от алтернативите.

П.П. За дупЕто, ако не си оправиш храненето нищо няма да ти помогне, че и не само за него  :wink:

BA

09.08.06
10:24

tpd, проблеми с храната нямам(отдавна съм спрял да ям боклуци), въпроса ми беше с цел стягане, мерси за отговорите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1