Как да направа гърди ?

08.08.06
16:46

Така тренирам главно вкъщи, защото си имам дъмбелчета и щанга ... също и уред за корем...ОБАЧЕ много ще ви помоля да ми препоръчате, полезни упражнения с който ще мога да оформа както външната, така и вътрешната част на гърдите...демек моля ви кажете ми полезни упражнения за гърди в домашна обстановка с дъмбели и щанга :) Благодаря ви предварително  :wink:

Sharp

08.08.06
17:25

http://www.bb-team.org/exercise/000061.php
http://www.bb-team.org/exercise/000059.php
http://www.bb-team.org/exercise/000058.php
http://www.bb-team.org/exercise/000056.php

Голям избор има.

LU

08.08.06
17:49

[quote author=“The_Duke”]Така тренирам главно вкъщи, защото си имам дъмбелчета и щанга ... също и уред за корем...ОБАЧЕ много ще ви помоля да ми препоръчате, полезни упражнения с който ще мога да оформа както външната, така и вътрешната част на гърдите...демек моля ви кажете ми полезни упражнения за гърди в домашна обстановка с дъмбели и щанга :) Благодаря ви предварително  :wink:

Вкъщи може да напраиш маслини или гърди като на онез жени дето са плоски кат даски, но повече едва ли,освен ако не си купиш лежанка макар че пак не би станало!

A-

08.08.06
18:28

LuckyTeam -стига си приказвал глупости братми ако знае6 какви гарди си направи в нас  с  лицеви опори  и кофи4ки на ъгъла на терасата и с 2 2литрови бодилки флаис с мнооо повторения  а момчето има и дъмбели и 6танга слага 2 стола и е готов по4ва да си дига  :shock:

08.08.06
19:00

Вкъщи може да напраиш маслини или гърди като на онез жени дето са плоски кат даски, но повече едва ли,освен ако не си купиш лежанка макар че пак не би станало!

И защо да не може...дори и с лежанка? :lol:

LU

08.08.06
20:36

[quote author=“NRG52”]

Вкъщи може да напраиш маслини или гърди като на онез жени дето са плоски кат даски, но повече едва ли,освен ако не си купиш лежанка макар че пак не би станало!

И защо да не може...дори и с лежанка? :lol:

Защото ако всичко ставаще с 200 лв за една лежанка,нямаше да има фитнесс зали,нито път фитнесс инструктори,и всички щяха да ходят с гърди като на Шварценегер затова!
П.С.
Престани да ми опонираш и да се дразниш недорасъл тиинагер такъв!
Престани да обиждаш че ще изхвърчиш !!!!
ASTOR

08.08.06
20:52

Ми ... да ви кажа за леженка си ползвам една маса и си има ефект...а както каза A-momenT с лицеви си има ефект....и все пак да ми препоръчате нещо  :wink:

09.08.06
02:06

Препоръчвам ти по 5мин да си ближеш зърната на всяка гърда и след това да ги стискаш силно до посиняване!!!Като си имаш ефект и знаеш ... кво си заразпитвал?Мнооо се дразня на такива като теб!

09.08.06
09:05

Според мен, не си прав - информация ИМА, колкото до уреди и упражнения с една лежанка  можеш да правиш лег, полулег, флайс, пулооувър и т.н. все базови упражнения - кофичките са по трудни, но дори и в домашни условия има начин за това - какво друго остана? - пек бек и  разгъване на скрипец - това също го продават за дом. употреба - един портален скрипец е към 300лв с тежестите, ако не се лъжа .  :)
При това положение, инвестицията в уреди за дома е доста добра идея.

ПП Не така де...все пак си на 20ина годинки и вече ти е време да си дадеш сметка, че не всичко, което лети се яде.  :wink: 
*Тинейджър се пише - казвам ти го, защото за 2ри път го пишеш по уникален начин. :idea:
/допустимо е и тийнейджър, като по хамериканско


@The Duke - на маса, надали би имало ефект.  :?  Предполагам, че не успяваш да правиш пълна амплитуда, а и като няма къде да си оставиш щангата, при едни по-яки килограми си е направо рисково.

09.08.06
12:45

Стига си говорил глупости ве неможело с лежанка друг път.Всички базови упражнения се правят с лостове и тежести в къщи можеш да изградиш супер тяло аз примерно имам три вида лостове и 130 кила дискове и лежанка с три варианта на полулег какво ми трябва друго и набирания мога да правя и кофички какво един скрипец ее голяма работа  набиранията гребането тягата и др могат да ми свършат много по-добра работа и скотово мога да правя като си купя ся бицеп плот за лежанка ся и вело имам.Какво остана един обратен лег ,който според мен  не играе много голяма роля.

09.08.06
13:01

[quote author=“MaXo”]Препоръчвам ти по 5мин да си ближеш зърната на всяка гърда и след това да ги стискаш силно до посиняване!!!Като си имаш ефект и знаеш ... кво си заразпитвал?Мнооо се дразня на такива като теб!

Kaто те дразна не пиши, или не се прави на остроумен...има достатъчно компетентни хора, който ще ми дадат съвет  :roll:

LU

09.08.06
14:15

[quote author=“The Prowler”]Стига си говорил глупости ве неможело с лежанка друг път.Всички базови упражнения се правят с лостове и тежести в къщи можеш да изградиш супер тяло аз примерно имам три вида лостове и 130 кила дискове и лежанка с три варианта на полулег какво ми трябва друго и набирания мога да правя и кофички какво един скрипец ее голяма работа  набиранията гребането тягата и др могат да ми свършат много по-добра работа и скотово мога да правя като си купя ся бицеп плот за лежанка ся и вело имам.Какво остана един обратен лег ,който според мен  не играе много голяма роля.

с тез смешни истории трибоец може и да станеш макар че само с 130 кг малко ме съмнява!Ама за друго просто забрави,те хората ако можеше така купуваш 2 уреда и градиш супер тиало,сички щяха да си стоят вкащи вместо да се “борят” за дъмбели и да си чакат реда на лежанката по залите!Просто нещата са несравними и всеки ужаващ себе си билдър ходи на зала!Кво Рони Колман или пак Джеи Кътлър нямат пари да си купят 2-3 уреда и да си блъскат у тях лИ?!Интересно защо ли ходят в известни фитнесс зали в Щатите вместо да си блъскат у тях като тебе!

09.08.06
14:20

То и аз тренирам в къщи обаче знам, че няма да ги уформя добре докато не си купя 3 типа лежанка. Ако искаш да ги уформиш ще трябва да лягаш под наклон, полулег и естествено лег нещо такова беше 3 вида лежене за гърди имаше точно сега не се сещам, но знам че само една  лежанка няма да стане.

09.08.06
14:28

Почти всяка комбинирана лежанка си има лег и полулег, предполагам че има и с обратен наклон.  :)

Наистина доста глупав спор.

Дъмбели, щанги - криви, прави и т.н., лежанки  и тежести + лост за набирания - само скрипец дето липсва..в залата, сигурно миризмата е по-надъхваща...иначе уредите са същите, а колкото до килограмите - дискове се продават навсякъде, въпрос на желание и малко парички е, човек да си вземе колкото му трябват.

Та с какво залата е по-добра, освен с някоя друга машина, може би - лег преса, пек-бек..неща, които малко от нас/вас ползват, а и не във всяка зала ги има?

Може би, не е лошо да се пусне отделна тема.....

ПП Рони, Арни и т.н. въобще не са за пример, най-малкото и да си скъсате задниците, ако ще и да спите в залата, няма да станете, като тях.  :roll:
Освен това, не знам къде тренират, но предполагам че когато им се е отдала възможност да си направят ‘зала’ вкъщи са го направили, освен ако не са ходили ‘ин публик’, колкото да се перчат и да шашкат децата, де да ги знам. Да ходиш в зала, а не да си направиш такава...е въпрос на желание и финансови възможности/или технически, ако сам се пробваш да правиш уреди...

09.08.06
15:27

Точно за да не се реда за дъмбели и лежанки тренирам у нас чрез дисковете си  да регулирам тежеста на дъмбелите .Като ми станат малко 130 кила ще си взема още няма проблем залите имат скрипец обратен лег ,лег преса и пек-дек които в къщи е неудобно да се сложат но си много далеч от истината ако си мислиш че заради тези машинки в повече се прави хубаво тяло.
Едит:Хубаво тяло се гради с воля и постоянство не е важното само да идеш до залата.
И не мога да разбера какво се палите толкова като всеки си тренира където си иска и спора е безмислен.

LU

09.08.06
19:12

В залата винаги е по добре от вкъщи!Първо липсват уреди,2 ро чуждия прогрес е доста стимулиращ, 3то може да се обменят идеи и опит!А не вкъщи като някои тиуфлек да дигаш 5 часа и когато ти доиде!А и много ми е лиубопитно как правите тез упражнения вкъщи освен ако не живеете в мизерни панелки,аз не си представям да правя тяга да кажем вкъщи на скъпия теракот с подовото отопление,та после парите за поправка да ми излезат колкот 10 лежанки!
А според вас защо има зали чак и с Финтесс инсткруктори,тез момчета дето са инструктори кого тренират ако всички лапета си напраят уреди у тях!а и да имаш 5 уреда въоще не значи нито че знаеш да тренираш,нито че ще тренираш пълноценно!Да не говорим че трябва да се вкарва разнообразие в упражненията и т.н.
е

09.08.06
19:38

Е как защо ги има?
Те са за всички мили дечица и както ти казваш - тюфлеци, които могат да тренират, само ако  са се довлекли заради модата и само ако има някой на когото да завиждат :lol: , иначе не биха имали мотивация. 

Ако живееш в резиденция и си фен на фитнеса, би трябвало да си имаш отделно помещение за тази цел, а ако си толкова силов атлет..може и да не си изпускаш щангата. :lol:

А тренерите - тук си прав, въпреки че малко от тия хиляди треньори имат някаква квалификация, за информацията - източници много, включително и този форум.  :)

а и да имаш 5 уреда въоще не значи нито че знаеш да тренираш,нито че ще тренираш пълноценно!Да не говорим че трябва да се вкарва разнообразие в упражненията и т.н

Убеден съм, че и тренировката в зала не гарантира тези неща.  :)

09.08.06
19:48

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“The Prowler”]Стига си говорил глупости ве неможело с лежанка друг път.Всички базови упражнения се правят с лостове и тежести в къщи можеш да изградиш супер тяло аз примерно имам три вида лостове и 130 кила дискове и лежанка с три варианта на полулег какво ми трябва друго и набирания мога да правя и кофички какво един скрипец ее голяма работа  набиранията гребането тягата и др могат да ми свършат много по-добра работа и скотово мога да правя като си купя ся бицеп плот за лежанка ся и вело имам.Какво остана един обратен лег ,който според мен  не играе много голяма роля.

с тез смешни истории трибоец може и да станеш макар че само с 130 кг малко ме съмнява!Ама за друго просто забрави,те хората ако можеше така купуваш 2 уреда и градиш супер тиало,сички щяха да си стоят вкащи вместо да се “борят” за дъмбели и да си чакат реда на лежанката по залите!Просто нещата са несравними и всеки ужаващ себе си билдър ходи на зала!Кво Рони Колман или пак Джеи Кътлър нямат пари да си купят 2-3 уреда и да си блъскат у тях лИ?!Интересно защо ли ходят в известни фитнесс зали в Щатите вместо да си блъскат у тях като тебе!

Между другото Рони Колман си има уреди в едно мазе и там ходи да тренира.Даже имаше снимки в Мускули& Фитнес

09.08.06
22:27

А може ли да престанете да спамите темата !!!
За масовите спамери ще има наказания !!!!
ASTOR

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1