Кардио

Темата е заключена.

08.08.06
16:55

Има ли ефект да тичам преди тренировка ? Попринцип знам че ако тичам след тренировка ... НЕ е полезно  :?

08.08.06
17:58

[quote author=“The_Duke”]Попринцип знам че ако тичам след тренировка ... НЕ е полезно  :?

:roll:  :roll:

08.08.06
18:01

[quote author=“The_Duke”]Има ли ефект да тичам преди тренировка ? Попринцип знам че ако тичам след тренировка ... НЕ е полезно  :?

И защо не е полезно ако смея да попитам?Кардиото най-добре се прилага сутрин на гладно и след тренировка.Някои го включват и преди тренировка или вечер преди последното белтъчно хранене,но първият вариянт е класика.

08.08.06
18:12

Преди тренировка може само 5-10 мин. и то колкото да ти се раздвижи кръвта в тялото. Такива от сорта на 20-30-40 мин. кардио преди тренировка са лишени от сякакъв смисъл.

08.08.06
20:54

[quote author=“Jay_C”]
И защо не е полезно ако смея да попитам?

Веднага отговарям ... губи се цялата тренировка...от кардио губиш мусколна маса, ако не ми вярваш и ти се струва смешно питай някой фитнес инструктор  :wink:

08.08.06
22:25

The_Duke като знаеш отговора защо пускаш темата виж какво те саветват. И това че от кардиото се губи мускулна маса е вярно донякаде защото ако беше само това хората нямаше да го правят. Губи се ако прекалиш с нея  :idea:

08.08.06
22:27

[quote author=“The_Duke”][quote author=“Jay_C”]
И защо не е полезно ако смея да попитам?

Веднага отговарям ... губи се цялата тренировка...от кардио губиш мусколна маса, ако не ми вярваш и ти се струва смешно питай някой фитнес инструктор  :wink:

Айде поинтересувай се малко още,защото каза огромна глупост...
Ако не знаеш при кардио едва след 45-тата минута започва да се гори ММ,а и това не е фатално,ако приемаш протеин...

09.08.06
01:32

Има ли ефект да тичам преди тренировка ?

Това питах аз !!!!!!!! а не дали се губи мусколна маса....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

09.08.06
02:02

Доста си тъп!!! :D

09.08.06
07:58

[quote author=“The_Duke”]Има ли ефект да тичам преди тренировка ?

Това питах аз !!!!!!!! а не дали се губи мусколна маса....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Винаги има ефект,когато тичаш,но когато тичаш преди тренировка ефекта от силовата тренировка се намалява,а и се изморяваш прекалено много,че да правиш упражнения...

NE

09.08.06
08:01

нз , аз лично правя 15 минути преди тренировка  и 15-20 след тренировка

09.08.06
11:24

[quote author=“The_Duke”]Има ли ефект да тичам преди тренировка ?

Не че не съм ти отговорил по нагоре.... Ама като сме взели да спамим... Та точно на теб ти препоръчвам да тичаш и преди тренировка, и след тренировка, и  по време на тренировката, и през деня ,  и през ноща——-> та да ни избавиш от присъствието си и от излишен спам.

09.08.06
22:31

Абе още малко ме подразнете.... Ще има масов Бан май !!!!
И престанете с тия обиди щото някой ще изгърми от раз
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1