Интересна цитуация !!!

Темата е заключена.
KO

08.08.06
20:17

Аз сам на 18 години ! 178см!76кг! Тренирал сам 1 год и 4-5 месеца !
Преди 1 и 2 седмици спрях да ренирам поради причината че се отчаях ! Отчаянието е много голям врак на ББ !
Аз имам братовчет който е 2 години по-малак от мене но въпреки това с една проста тренировка на лост и успоредка и по малко стаж имам много по-добро тяло от моето ! Аз въпреки че се страя и чета много и пак не става нищо ! Се едно не сам тренирал(такова ми е тялото) !И затова реших да си взема някаква комбинация от добавки и да си дам така да се каже малко тласак!И так ви питам: Разполагам с 200 лв и искам поне да си купя добавки за 2 мес ! БИХТЕ ЛИ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ НЕЩО ! Искам също една подходяща програмка за добавките и каква храна да избягвам !!!

Много ще сам ви благодарен ако помогнете малко !!!

08.08.06
20:37

Каква ти е целта да сваляш или да качваш ?

ZO

08.08.06
22:20

Еми аз лично с тия 200 лева бих си купувал храна-по-евтино излиза(пример:СЪС намаление opti pro meal на optimum nutrition е 95 лева.Това е доколкото аз знам месен протеин.1 килограм пилешко ФИЛЕ е 6 лева,в него се съдържа приблизително 200 грама протеин.95 лева са около 16 кила месо,което е 3200гр. протеин.Е тоя про мийл трябва да е 3 килограма и двеста грама ЧИСТ(което е невъзможно)протеин или към четири/мързи ме да смятам/обикновен протеин.Е,толкова ли е!?).Виж за отслабване примерно фет бърнърите имат смисъл и ако това е целта ти-вземи си примерно l-carnitin(или някакъм комбиниран),обаче специялно за маса рънътъ е най-добре 8)
П.п.:Единственият минус на месото пред този протеин е навярно по-ниското съдържание на мазнини,но все пак ако това са единствените мазнини,приети през деня не мисля,че идват вповече.

08.08.06
22:48

целта ми е да кача килограми ! Но първо искам малко да отслабна ! За отслабването си имам добавки с тия 200 лв за покачване !

SH

08.08.06
23:09

Ми земи си едно хубаво протеинче на ON, креатин и глутамин.Гледай креатина и глутамина да не са на български производители.Мисля, че тази комбинация е добра.
Тука има цените на повечето добавки, можеш да си ги сметнеш горе долу колко ще ти струват.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&start=0

По здрави

08.08.06
23:47

[quote author=“fakata”]целта ми е да кача килограми ! Но първо искам малко да отслабна ! За отслабването си имам добавки с тия 200 лв за покачване !

Мой, човек не звучиш като да си чел много...  :wink: То да не е мандра, изксам да свалям, после с 200 да стана като бат Арни...

Някой са родени здрави други по-малко.  :wink:  А щом от година нямаш свестни резултати значи ти куцат основни параметри.

За това седни изчети яко темите в сайта и тук и си задавай въпроси. Чети с разбиране, не с тъпеене.  :wink:

Успех ти желая.

09.08.06
07:39

[quote author=“fakata”]целта ми е да кача килограми ! Но първо искам малко да отслабна ! За отслабването си имам добавки с тия 200 лв за покачване !

Значи първото и най-важното,което ти трябва е хранителен режим,разгледай и попрочети в форума за “НВД” в Хранителни режими за понижаване на тегло,направи си режим съобразен с дневния прием на БМВ и гледай да си на отрицателен калориен баланс.
Карай велоергометър(колелото в залата) минимум 20 - 30 минути на гладно сутрин най-вече,но гледай пулса ти да е над 100.
Дигай в залата здраво...
Ето ти програма :
1 ден Гърди + крака
2 ден Почивка
3 ден Гръб
4 ден Ръце(бицепс и трицепс)
5 ден рамо + трапец
За добавки :
Л-Карнитин,Фетбърнъри,аминокиселини и протеин,това мога да ти препоръчам.

09.08.06
09:22

Прецени първо колко си дебел и дали има смисъл да сваляш след като казваш, че изглеждаш като не тренирал, явно нямаш много мускули. Като отслабнеш ще изглеждаш като клощав.
Основен принцип е че тялото се поддържа, ти и да постигнеш нещо с 200лв, то ще отмине.
Затова почвай за маса, ако наистина не си много дебел и като качиш достатъчно свали мазнини.

09.08.06
17:04

Да, отчаянието е най-големия враг на човека. И аз съм имал периоди да губя много маса и да изглеждам ужасно, но такива неща още повече ме амбицират. Щом не си доволен от резултата, явно е, че много неща не са наред. На първо място, храниш ли се добре? Не претренираш ли? Ако стоиш по два часа в залата, много е вероятно това да е причината. Спиш ли достатъчно? Пиеш ли много алкохол? Въобще, има един куп причини за неуспехите ти.
Според мен, най-важно е да поправиш храненето си. Ако проблема не е там, преразгледай програмата си. Наблегни на големите мускулни групи-крака, гръб, на тежките базови движения.
След това добавките. Креатин+глутамин+амино е супер комбинация, но само ако тренировките и възстановяването ти са добре.

09.08.06
22:06

Пусни си темата в правилния раздел
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1