ще ми дадете ли съвет

emergency_bg

09.08.06
12:34

да ви помоля за съвет по моя случай.
по принцип съм ектоморфен тип, преди години преди да започна да тренирам бях 69 кг., 182 см и съм склонен към слабеене. От 2 години се занимавам сериозно и качих от 72 до 86 кг. доскоро тренирах вкъщи със дъмбели и  щанга, но след като тежестите започнаха да ми стават леки и ми писна да купувам дискове, тръгнах на зала. проблемът е че имам издуто коремче /94 см талия/ и на фона на развитите гърди и ръце стои грозно. ръката ми е 40,5 см студена.
въпросът ми е дали да продължа да се храня по същия начин, тъй като доскоро преди да тръгна на зала не съм тренирал с пълната интензивност и сега по активната трениорвка може да стопи част от мазнините или да намаля въглехидратите ?
според мен ще е добре тъй като ходя на зала едва от месец, да намаля /или отрежа/ само вечерните въглехидрати и да тренирам със същата интензивност като увелича кардиото в края и да видим дали ще има резултат.щото се страхувам ако намаля цялостно въглехидратите че ще изгубя много от така трудно постигнатаа муск маса.
все пак моля и за вашето мнение.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1