Мускулна треска ?

09.08.06
15:33

В понеделник отидох на фитнес и правих всички опражнения ... и ме фана треска .. сега не ми казваите “не прави всичко много се натоварваш” ма понеже отдавна не бях ходил и ся отидох е така да направа малко форма и ме фана мускулна треска на гърдите на краката и на корема ... сега има ли проблем да иида на фитнес пак като имам мускулна треска ? може ли да пия нещо да я махна ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FZ

09.08.06
15:48

Най-добрият начин да се отървеш от мускулната треска е като влезнеш отново във  фитнес залата и направиш една тренировчица ,но гледай да е малко по лекичка .  :wink:
За пиенето малко си закъснял трябваше да пиеш един асперин веднага след първата тренировка .

09.08.06
16:08

Не съм съгласен с горния пост ...
1-во с тази лека тренировка пак ще се натовариш и даже претовариш ако след сяка мускулна треска пиеш аспирин язвата или гастритът са ти в кърпа вързани, за по-бързо минаване на мускулна треска може да правиш контрастни душове може да плуваш да врътваш по един крос из природата и тнт. Но без да се зориш много :wink:

09.08.06
16:42

[quote author=“The Prowler”]Не съм съгласен с горния пост ...
1-во с тази лека тренировка пак ще се натовариш и даже претовариш ако след сяка мускулна треска пиеш аспирин язвата или гастритът са ти в кърпа вързани, за по-бързо минаване на мускулна треска може да правиш контрастни душове може да плуваш да врътваш по един крос из природата и тнт. Но без да се зориш много :wink:

Напротив BIG PICHAGA е прав,при мускулна треска НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ,но и най-болезнения начин да се отървеш от нея е ТРЕНИРОВКАТА,защото така раздвижваш млечните киселини и треската постепенно отминава.

09.08.06
17:25

[quote author=“djpetko”][quote author=“The Prowler”]Не съм съгласен с горния пост ...

Напротив BIG PICHAGA е прав,при мускулна треска НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ,но и най-болезнения начин да се отървеш от нея е ТРЕНИРОВКАТА,защото така раздвижваш млечните киселини и треската постепенно отминава.

Просто казвам това което съм чел из книгите :wink:

FZ

09.08.06
17:32

[quote author=“The Prowler”][quote author=“djpetko”][quote author=“The Prowler”]Не съм съгласен с горния пост ...

Просто казвам това което съм чел из книгите :wink:

Понякога личният опит върши повече работа от писаниците в разни книги.  :D

09.08.06
17:40

И АЗ САМ САГЛАСЕН С DJETKO I BIG PICHAGA! ТРЕНИРОВЧИЦА МУ Е МАЙКАТА
Пиши с нормален шрифт, глухи няма тук !!!
ASTOR

donscot

02.10.06
22:40

аз съм съгласен относно “тренировчицата”но за аспирина също знам че разкатава маиката на стомаха...имам познат съсъ язва хваната именно от аспирина...

04.10.06
00:14

от 2-3 аспирина никой не е хванал язва повярвай ми  :wink:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1