седмина програма само корем

09.08.06
16:58

така...
значи тренирам от близо година но така и не направих добре оформен корем сега наскоро се върнах от почивка и за окло 2-3 семдици бях спрял тренировки и мисля да почвам така да се каже отначало в смисал до сега избягвах кардио тренировки за да не смъквам и мускулна маса но сега искам да направя горема и ще се наложи...
та значи дали ако првая 1месец 4 тренировки в седмицата кардио и корем ще ще стане работата ?това е въпроса ми и моля някой с по голям опит във фитнеса да ми отговори.
10х предварително

09.08.06
17:29

4 e много ,но 3 е в границите на нромалното за кардио, мини на НВД и прави коремни преси с тежест. :wink:

09.08.06
19:17

НВД ммм аз неискам да свалям маса не съм дебел...само корема искам да оформя...

09.08.06
19:41

Но там има мазнини, след като се изчистят мускулите ще избистрят и ще се получи добре  :wink:

09.08.06
22:02

значи трябва да спазвам режим ???
аз си мислех че ще успея само с тренировки и burner- някъв за пиене по време на кардиото...
а някоя изпитана програма може ли да ми даде някой?

09.08.06
22:41

Коремни преси , кардио , добра диета и постоянство ето ти изпипана програма

LC

10.08.06
15:19

не mi se влиза в подробности , затова само ще те посъветвам да гледаш на пресата си като на останалите мускули в тялото си ... прави си сам изводите сам как и с колко ще тренираш  :roll:

10.08.06
22:15

75% от фитнеса е храненето сам си прави изводите

11.08.06
01:08

само да кажа че може да не си савсем изчистен и ако имаш добра коремна мускулатура пак да ти се вижда преса и плочки така че сам трябва да прецениш до каква степен си омазнен щом не искаш да отслабваш но вариянтут с НВД е най добрият  успех

12.08.06
16:00

Не обиждай !!! за обида наказанието е БАН
ASTOR

NE

12.08.06
16:23

на тебе какво ти дреме , давай съвети а не обиждания , уважавай хората за да те уважават и те

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1