10.08.06
01:22
Имам един въпрос относно ходенето в планината - дали е удачно и дали става за кардио. Бягам всяка вечер по 35 мин, ще започна по 40. Но ми се искаше нещо и сутрин да правя като кардио и въпросът ми е дали планината е добър вариант при спазването на добро темпо. Говоря за над час ходене до два нагоре
10.08.06
07:18
[quote author=“Citizen Kane”]Имам един въпрос относно ходенето в планината - дали е удачно и дали става за кардио. Бягам всяка вечер по 35 мин, ще започна по 40. Но ми се искаше нещо и сутрин да правя като кардио и въпросът ми е дали планината е добър вариант при спазването на добро темпо. Говоря за над час ходене до два нагоре
аз доколкото знам много на високо в планината и 6те се задахва6 мнооо
220 - възрастта ти х 70-75% = това е оптималния пулс за изгаряне на мазнини.Ако мислиш че можеш да вървиш с такъв пулс :)
Иначе разходката е хубаво нещо, най-малкото въздуха е чист :)
[quote author=“emzo”]220 - възрастта ти х 70-75% = това е оптималния пулс за изгаряне на мазнини.Ако мислиш че можеш да вървиш с такъв пулс :)
Иначе разходката е хубаво нещо, най-малкото въздуха е чист :)
да бе хах,и как ако си на 20 примерно,ще поддържаш 150 пулс на колелото...нечовешко е МАКСИМУМ 60-65% го държа аз и имам големи резултати.
10.08.06
12:40
разходката е супер!
това че е високо е най-хубавото. някой замислил ли се е защо се правят високопланински лагери за предсъстезателна подготовка?
Сваля се много ... аз съм правил походи в Рила и Пирин ... с хофене по 8-10 часа на ден с раница 20кг.... и все над 2200-2500 метра надморска височина ... обаче си вземи в раницата много протеин!!!
10.08.06
16:56
По принцип всяка вечер си тичам по 35 минути средно темпо. Тъй като искам да свалям много килограми съм решил да правя още едно кардио сутрин, а тичане сутрин не ми се отдава, затова търся някакви алтернативи. Принципно съм си запален планинар и много я обичам:)
11.08.06
15:03
да ве!
ако мога ще го разкарам от тук, че да видя кво ще ми се случи. Тъпотиииииии!!!!!
модератоооооор
Петко К - тук сме няма нужда от викове ;)
11.08.06
16:08
сваля ама ще гориш и мускулна маса така , по-добре много интензивно за не повече от 30 мин