Как да направя яка преса за 1 месец.Ето така!

10.08.06
12:57

Здравейте на всички...чета какви ли не топици с молби как да свалите корема...
Незнам дали това е най ефикасната но има и други по ефикасни системи на по добрите марки
Ще ви кажа моята месечна система как да свалите корем с около 100-110 см обиколка.По
дебелите да не четат :) .Значи аз ползвам продукти на Скайтек с катализатор в диетата Нутрим

Значи:
Карни-Екс - Скайтек 1000 /не малкия от 500/ 2 пъти дневно по 2 хапчета комбинирани с:
Реформ - Скайтек  2 пъти дневно по 3 хапчета

Тъй като трябва и да се пази диета и то доста силна ще ви кажа че последното ви ядене
трябва да е не по късно от 6 часа слетобед като то трябва да съставлява най вече от
зеленчуци.Не яжте Домати!.Салатата трябва да бъде от краставици и други зелени:марули...
Тъй като тези продукти се изгарят мега супер бързо от организма ви препоръчвам да включите
20-30 грама млечни продукти : сирене,кашкавал.За да не умирате от глад и да не можете да
спите ви препоръчвам да вземате хапчета в чиито състав присъства Хром.Такива са Фет бърнерите
на Нутрим които струват 19 лева май... аз земам доста по скъпи
Та това е системката тренирайте 1 път седмично корем съчетан с кардио и 1 път в седмицата
само бягане.

10.08.06
13:28

1. Само с 1 продукт може да се постигне повече от Реформа и Л карнитина !
2. Дори и да се яде след 18.00 пак може да се постигне много.
3. 1 път корем и 1 път кардио е малко !
4. Може и без сиренето  и кашкавала  :wink:
5. Колко ще свалиш пък е толкова индивидуално че ....
6. Силно се съмнявам за 1 месец от шкембе коремчето да стане релефно.
Дано при теб да действа  :wink:

10.08.06
15:09

За един месец кво излиза:
2бр. Карни-Х  = 112лв.
2бр. Реформ (защото 1 няма да стигне)  = 108лв.
Тоя Нутримския боклук = 19лв.
Това всичко 239 лв. за един месец.  :(
В 6 ако ям салата с 30 гр сирене ще приритвам от глад след 2 часа. Не стига че ще дам по 240 кинта за добавки ми ще съм и по цяла вечер гладен :) Сори ама смятам че има и по-добър вариянт за тия пари, както и за диета. А защо да не ям домати не стана ясно ?

10.08.06
15:23

Emzo Айде бе с един продукт...Тоя продукт със сигурност ще е смесица от съставките които присъстват в този тук...
2 пъти в седмицата корем си е напълно достатъчно стига да го тренираш качествено.Ако ти правиш по 1-2 часа
тренировки естествено че 2 пъти ще ти е малко...Да не забравяме че корема е от мускулите които най-бързо се
възстановяват...Кашкавал или сирене викаш че не трябва да ги има ...И с това не съм съгласен
Ако си влизал в часовете по биология ще разбереш че само с “нужните продукти” организма неможе да се развива правилно
Питай даскалката си по биология какво правят “вредните” съставки в храната под формата на токсини и др...
Колкото до свалянето ще ти кажа още едно нещо...Свалянето на килограми си е индивидуално за всеки,но със системата
неможеш да кажеш че ще има някой който няма да свали.Обиколката на талията я споменах защото моята беше толкова
Та не спори с нещо което е факт.Може би парите са това за което ще поспорим ама в тея работи не съм много добър
Предлагам това което на мен е подействало много добре

х_3_mar : лице ще ти кажа,че няма да стоиш гладен.Първите 5 дни са най ужастни докато се пристрасти организма кам този режим
Предлагам ти да не започваш драстичната диета веднага ако преди това си нагъвал кебапчета в 12 часа вечер...
Започни бавно може пиленце да ядеш само бялото месо или риба... и така ще намаляш калориите докато стигнеш до салата...
Другото което е може и времето да смалиш ако мислиш че няма да можеш да издържиш.Аз ядях вечер последно в 6… Ти може да почнеш от
7.30 и да смаляваш с по 10-15 минути докато стане 6 примерно.
Колкото до парите да...Аз не съм казал че ако нямате пари да не купувате...Незнам дали има други добавки които могат за много кратко
да те видоизменят.Колкото до реформа в него има 120 капсули по 2 два пъти дневно ще ти стигне за точно 30 дни...Да не говорим,че в дните
в които не правиш преса можеш да вземаш 2 пъти по 1 ... И няма да дадеш 40 кинта а 150 някъде /говоря грубо/...
Ако Карни-Екс-а ти се струва скъпичък може и Карни-Ефекс да си купиш което е разтворимия Л-карнитин с 1500 + 500 ацетил = 2000.
Струва 35 лева и съставлява 20 пакетчета ... по едно на ден ти е екстра... 2 са предостатъчни и струват 70 лева + 54 за Реформа стават кам 120…

10.08.06
16:28

Aйде моля ти се не ми разправяй на мене за сваляне...

Предлагам това което на мен е подействало много добре

Именно , това не значи, че и на другите ще подейства !

Реформа не е нищо особено ! И да продукта има много повече от 1 съставка, че като гледам и от USA да пристигне ще е доста по евтин.
Като за последно - правилната диета е най-важна !

peace

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1