10.08.06
20:40
Значи искам да кача 5-6 килограма.. висок съм 183см и тежа 70кг. Ако може насочете ме на какви храни да наблягам,какво количество да поемам и колко често. Също така ми предложете някакви упражнения за домашни условия - като лицеви упори,коремни преси, вдигане на гири.. благодаря предварително!
11.08.06
09:45
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17209
11.08.06
09:49
Ориз,картофи,пълнозърнест хляб,мляко,яйца,пилешко и телешко месо,сирене и кашкавал,на това наблегни най вече.А за тренировките нямаш големи възможности в домашни условия,за това прави каквото се сетиш,успех
11.08.06
13:08
а сладко трябва ли да се яде? ако има нещо, което трябва да избягвам да ям ми кажете..
11.08.06
13:25
Е няма такова трябва ли,препоръчително е да ядеш това,което ти казах.Без сладко не може,хапвай си когато ти се прииска,не може още от сега да спазваш стриктна диета,но не трябва да се прекалява.Колкото по малко сладко толкова по чисто ще качваш,това е като цяло.А иначе избягвай да ядеш пържено и като цяло мазни храни.
абе яж само гледай да не прекаляваш че много бързото качване също не е добре може да ти се появят стрии ..
27.08.06
11:51
bulletproof да ти кажа и Nikito1 и Ayo са прави - трябва да се яде месни продукти, яйца, ориз, овесени ядки, варени картофи, млечни продукти, риба - всичко в което има протеин 8) за да качваш повече на чисто. А ако искаш да качваш и мазно - тогава яж и сладко.
П.П. - Аз не разбирам мн, всичко което знам го знам оттук и ако искаш да научиш нещо ново - порови се из форума 2-3 дена и ще научиш много!
УСПЕХ!!!