Под нормата ли съм?

BU

10.08.06
21:50

Здравейте!

Аз съм момиче на 20 години. Висока съм 1.68м. От около 3-4 месеца се храня според НВ-режима и от месец и нещо ходя на фитнес 3 пъти в седмицата. Отслабнах и си подобрих фигурата, дори имам малко мускулки.

“Проблемът” ми обаче е, че не бях се мерила от половин година. Последния път като се качих на кантара бях 55килограма. Днес обаче ме накараха да се изтегля.. 47кила! Та въпросът ми е - това малко ли е или си е добре? И ако е под нормата - какво ще ми препоръчате да правя?

Никога, ама никога дори не съм си предтавяла, че мога да тежа толкова и честно казано малко се постреснах.  :roll:  Въпреки, че за моя ръст оптималното тегло го смятах от 48 до 55.. е, 47 не е чак толкова малко, нали! Но си нямам представа какво да предприема. Не искам да напълнявам, не искам и да спирам да спортувам, защото ми харесва.

Обръщам се към опитните хора тук, ако може да ми дадете съвет. Било то за хранителния режим или тренировките..
Просто не искам да тревожа семейството си, че всички мислят, че съм болна :(

ZW

10.08.06
21:59

Ами според мен около 50-51 килограма за теб ще са оптимално тегло, но ако се чувстваш добре, всичко е ок. Ако имаш желание, можеш да качиш снимка. Винаги сме готови да дадем експертна оценка  8)

ВН

10.08.06
22:02

47 кила какво? Мила, има голяма разлика какво ти дава тия 47 кила... Направи си изследване на електронен кантар, кажи ни процентите и тогава ще можем да даваме оценки. За мен си си под нормата - това го вярвам, не го твърдя!

10.08.06
23:09

около 50 си мисля, че са нормалното за твоя ръст, но ..... най-добре снимка  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1