Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Ayo”][quote author=“djpetko”]Пилешки гърди “Градус” 2,99 лв :wink: :wink:
Стигат ми за 2-3 хранения целия пакет,а и са много вкусни :)
kakва разфасовка е това ? и от къде съответно(ако е от някакъв голям супермаркет де)
От Стара Загора съм...
В супермаркети Аскент най-вече ги има...
извара, пилешко месо, обезмаслено кисело мляко (0,5% масленост), яйца, соя, риба, фасул и др.
да не пускам нова тема ще попитам тука
Колко грама белтъчини има в 100гр извара горе долу?
07.10.06
19:40
[quote author=“G/Y/M/”]да не пускам нова тема ще попитам тука
Колко грама белтъчини има в 100гр извара горе долу?
:arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19213&highlight= :D
[quote author=“Pablo”]Като изключим гадния вкус, защо соята не е за предпочитане?
Накратко:
Влошава синтеза на белтъчините,предизвиква при 60% от хората стомашни проблеми,трудно храносмилаема,предизвиква газове.
абе четох за соята че не я удобрявате, какво ще кажете за соевия протеин изолат, който е с 90% белтъчини и само 10лв килограма ?!
[quote author=“M16”]Пилешки гърди - 3.60 лева за кг
Извара “Мероне” - 0.70 лева за 250 гр
.... :wink:
Кви са тия гърди за 3.60 лв./кг ...неска си взеха за 3 лв. 456 гр пил. гърди с кост от Билла...., а изварата е толкоз 1.30 500 гр...Ама кажете бре хора от Плевен съм къде има нормални цени...или поне като за моя джоб... :roll:
[quote author=“Azazel”][quote author=“M16”]Пилешки гърди - 3.60 лева за кг
Кви са тия гърди за 3.60 лв./кг ...неска си взеха за 3 лв. 456 гр пил. гърди с кост от Билла...., а изварата е толкоз 1.30 500 гр...Ама кажете бре хора от Плевен съм къде има нормални цени...или поне като за моя джоб... :roll:
Значи в Плевен отиваш на пазара влизаш вътре в сградата от централния вход и само направо в дъното най-вляво има един магазин за пилешки разсфасовки-там има пилешко бон филе за 5.80/кг. Преди беше 5.30, ама поскъпна.Има и пил. гърди с кост за 4.60 /кг май. В съседните магазини до него има пил. гърди без кост за 5.60/кг. В тях има и свиснки чер дроб за 2.40/кг, пил.дробчета и сърца за 2.30/кг., пуешки обрезки за 4.20/кг.( добри са). В Била пилешкото е скъпо, там по-добре си вземи направо цяло печено пиле,
[quote author=“Niki72”][quote author=“Azazel”][quote author=“M16”]Пилешки гърди - 3.60 лева за кг
Значи в Плевен отиваш на пазара влизаш вътре в сградата от централния вход и само направо в дъното най-вляво има един магазин за пилешки разсфасовки-там има пилешко бон филе за 5.80/кг. Преди беше 5.30, ама поскъпна.Има и пил. гърди с кост за 4.60 /кг май. В съседните магазини до него има пил. гърди без кост за 5.60/кг. В тях има и свиснки чер дроб за 2.40/кг, пил.дробчета и сърца за 2.30/кг., пуешки обрезки за 4.20/кг.( добри са). В Била пилешкото е скъпо, там по-добре си вземи направо цяло печено пиле,
Мерси много... :D
може ли да дадеш малко инфо, къде има добри ценби в София плс :)
ако не си наблизо, някой друг тогава да сподели, ще съм му адски благодарен!
[quote author=“rosenhr”]абе четох за соята че не я удобрявате, какво ще кажете за соевия протеин изолат, който е с 90% белтъчини и само 10лв килограма ?!
Боклук. :wink:
31.10.06
18:32
[quote author=“FIREBLADE”]изварата и соята са ОТВРАТИТЕЛНИ незнам тия дето ги ядат как го прават...
в ХИТ-а има едни пилешки шишчета за скара отгоре с подправки-8лв кило (Има и за 7 и за повече де :) ) и са много вкусни :P са 2 дена стигат горе-долу
зимам 1 кисело мляко и 250гр извара смесвам ги минавам ги с пасатора слагам малко сол и е готов айрян със съдържание 60гр белтък 8)и зависи от изварата и млякото може да има под 5-6гр. мазнини което си е доста чисто :) перфектно за вечер
31.10.06
20:24
А в Пловдив да знаете такива цени за гърдите и филето ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече