11.08.06
11:46
Здравейте.
Преди няколко дни забелязах, че гърдите ми от вътрешната страна не са симетрични.
Едната не е заоблена, а малко скосена.
Не ме боли, но се тревожа дали е нормално, защото съм чувал за някакви разливания и т.н.
Моля за вашите мнения.
11.08.06
11:52
Такива са ти просто гърдите, няма от кво да се притесняваш продължавай да си тренираш докато се оправят.
11.08.06
13:22
Ще се оправят но може би ще е необходимо доста време за това.
Благодаря, успокояваш ме с тази информация.
Немога да разбера защо досега не съм забелязал това, възможно ли е в последствие да се е получило .... да речем при недостиг на нещо ?
Ако е така трябва да съм наясно за да мога за в бъдеще да вземам мерки.
11.08.06
16:31
Просто може би така ти се развиват гърдите, въпрос на ген. Нещо от типа както по принцип лявата част на тялото при повечето хора изостава. При мен примерно лявата ръка е с 1 см някаде по малка. На един прятел който тренира тенис едната ръка му е с 2 или 3см мисля беше по-малка.
[quote author=“oneone”]Благодаря, успокояваш ме с тази информация.
Немога да разбера защо досега не съм забелязал това, възможно ли е в последствие да се е получило .... да речем при недостиг на нещо ?
Ако е така трябва да съм наясно за да мога за в бъдеще да вземам мерки.
Ген, както при пресите на мнгоо хора няма сиемтрия, така и при теб нещо е различно...
Живей си жовота, не се замисляй за такива дреболии. :wink:
споко , като качиш повече маса на гърдите няма да си личи и аз съм така , грубо казано едната гърда ми е заоблена а другата е като квадрат ....грубо казано ...