Травма или не

11.08.06
11:46

Здравейте.
Преди няколко дни забелязах, че гърдите ми от вътрешната страна не са симетрични.
Едната не е заоблена, а малко скосена.
Не ме боли, но се тревожа дали е нормално, защото съм чувал за някакви разливания и т.н.
Моля за вашите мнения.

Такива са ти просто гърдите, няма от кво да се притесняваш продължавай да си тренираш докато се оправят.

11.08.06
11:57

А сигурно ли е, че ще се оправят ?
Не ме боли, но много се разтревожих.

Ще се оправят но може би ще е необходимо доста време за това.

11.08.06
15:52

Благодаря, успокояваш ме с тази информация.
Немога да разбера защо досега не съм забелязал това, възможно ли е в последствие да се е получило .... да речем при недостиг на нещо ?
Ако е така трябва да съм наясно за да мога за в бъдеще да вземам мерки.

Просто може би така ти се развиват гърдите, въпрос на ген. Нещо от типа както по принцип лявата част на тялото при повечето хора изостава. При мен примерно лявата ръка е с 1 см някаде по малка. На един прятел който тренира тенис едната ръка му е с 2 или 3см мисля беше по-малка.

11.08.06
16:34

[quote author=“oneone”]Благодаря, успокояваш ме с тази информация.
Немога да разбера защо досега не съм забелязал това, възможно ли е в последствие да се е получило .... да речем при недостиг на нещо ?
Ако е така трябва да съм наясно за да мога за в бъдеще да вземам мерки.

Ген, както при пресите на мнгоо хора няма сиемтрия, така и при теб нещо е различно...

Живей си жовота, не се замисляй за такива дреболии.  :wink:

11.08.06
18:21

споко , като качиш повече маса на гърдите няма да си личи и аз съм така , грубо казано едната гърда ми е заоблена а другата е като квадрат ....грубо казано ...

11.08.06
23:29

Благодаря на всички за мненията.
Ако има какво да се допълни, ще се радвам да го чуя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1