Хранителен режим за отслабване?

12.08.06
11:46

Здравейте, в момента съм 185см/98кг и съм решил до края на тази учебна година (юли 2007) да сваля 20 кг (доколкото е възможно). Засега до началото на учебната година мога да правя само някакъв хранителен режим, а след това тръгвам и на фитнес. Та въпросът ми е сега (за един месец) в началото какъв хранителен режим да започна? Благодарско!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.08.06
12:54

По добре от сега тръгни на фитнес, нека се изчистят мускулите от мазнините и да остане колкото се може само мускул. После следва диетата за допълнително изчистване  :wink:

12.08.06
13:07

[quote author=“northshore`”]По добре от сега тръгни на фитнес, нека се изчистят мускулите от мазнините и да остане колкото се може само мускул. После следва диетата за допълнително изчистване  :wink:

Сега нямам възможността, защото много пътувам през ваканцията насам-натам из БГ...  :roll:

12.08.06
13:23

Тгоава не започвай, тоест започни с лека диета - не яж сладко, хляб, газирано и т.н. и после ще ти бъде по лесно.

12.08.06
14:04

без кардио не става. С диета ще свалиш ама ще си си мек и мазен пак. Прави кардио и фитнес когато можеш. Иначе в този сайт има много диети за отслабване, разгледай.

22.08.06
20:09

Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават?  :lol:

22.08.06
22:23

[quote author=“KARAMELLA”]Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават?  :lol:

Спам:
Всичко има ,  като циганска сергия сме :lol:

22.08.06
22:43

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“KARAMELLA”]Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават?  :lol:

Спам:
В
сичко има ,  като циганска сергия сме :lol:

 

                Ами предложете нещо, щом има голям избор...

23.08.06
11:00

[quote author=“KARAMELLA”]  Ами предложете нещо, щом има голям избор...

Питаи де :) нали знаеш с питане до къде се стига... Малко трудно да ти предложим нещо след като не знаем нищо за теб.Само че си направи отделна тема и питаи там че оспамихме на човека темата. А по въпроса с годините, е те определено не са проблем. Проф.  Добрев от НСА се занимава с хора по на 50-60 че и нагоре. А колкото до годините на юзерите във форума,  нормално е да са доста малки. Просто на тази възраст почват да се интересуват от ББ, искат да имат хубави тела, жени ....  :lol:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1