12.08.06
11:46
Здравейте, в момента съм 185см/98кг и съм решил до края на тази учебна година (юли 2007) да сваля 20 кг (доколкото е възможно). Засега до началото на учебната година мога да правя само някакъв хранителен режим, а след това тръгвам и на фитнес. Та въпросът ми е сега (за един месец) в началото какъв хранителен режим да започна? Благодарско!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
12.08.06
12:54
По добре от сега тръгни на фитнес, нека се изчистят мускулите от мазнините и да остане колкото се може само мускул. После следва диетата за допълнително изчистване :wink:
[quote author=“northshore`”]По добре от сега тръгни на фитнес, нека се изчистят мускулите от мазнините и да остане колкото се може само мускул. После следва диетата за допълнително изчистване :wink:
Сега нямам възможността, защото много пътувам през ваканцията насам-натам из БГ... :roll:
12.08.06
13:23
Тгоава не започвай, тоест започни с лека диета - не яж сладко, хляб, газирано и т.н. и после ще ти бъде по лесно.
без кардио не става. С диета ще свалиш ама ще си си мек и мазен пак. Прави кардио и фитнес когато можеш. Иначе в този сайт има много диети за отслабване, разгледай.
Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават? :lol:
[quote author=“KARAMELLA”]Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават? :lol:
Спам:
Всичко има , като циганска сергия сме :lol:
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“KARAMELLA”]Здравейте, регистрирах се и четох, четох, - тук май всички са младежи? Ами стана ми неудобно - има ли подходящи съвети за по-зрели дами, които спортуват и не се сдават? :lol:
Спам:
В
сичко има , като циганска сергия сме :lol:
Ами предложете нещо, щом има голям избор...
[quote author=“KARAMELLA”] Ами предложете нещо, щом има голям избор...
Питаи де :) нали знаеш с питане до къде се стига... Малко трудно да ти предложим нещо след като не знаем нищо за теб.Само че си направи отделна тема и питаи там че оспамихме на човека темата. А по въпроса с годините, е те определено не са проблем. Проф. Добрев от НСА се занимава с хора по на 50-60 че и нагоре. А колкото до годините на юзерите във форума, нормално е да са доста малки. Просто на тази възраст почват да се интересуват от ББ, искат да имат хубави тела, жени .... :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече