Еволюция

12.08.06
13:21

Предлагам в тази тема да се дават тренировъчните програми и снимки на известни личности които са си променили физиката успешно. Например ако сте гледали х-мен 3 там Вини Джоунс(Не съм сигурен че е той) доста се беше пробразил

12.08.06
13:26

Незнам но върколакът има голяма разлика в филмите 1 и 3 бая маса е натрупал

12.08.06
13:36

Ето го Вини  :arrow: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/47/Juggsmovie.PNG СЕГА

12.08.06
13:38

[quote author=“3230”]Предлагам в тази тема да се дават тренировъчните програми и снимки на известни личности които са си променили физиката успешно. Например ако сте гледали х-мен 3 там Вини Джоунс(Не съм сигурен че е той) доста се беше пробразил

е какво му беше преобразеното на Вини Джоунс? Той беше с костюм и подплънки? Ти да не си помисли че това са мускули истински :lol: :shock:  :lol:

12.08.06
14:21

[quote author=“3230”]Ето го Вини  :arrow: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/47/Juggsmovie.PNG СЕГА

Много изкуствено изглеждаха, все едно е бил обезводнен през цялото време! На мен повече ми хареса този пич от добрите дето ставаше метален!

12.08.06
14:57

а ето го и върколака при него нема измама :arrow:  http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/xmenthelaststand_clips250a.jpg

ахаха а бе пич тая маса за 10 години немойе да се напрай каде я има Вини там. Стига фани се стегни то е толко  очевидно че е я костюм че не е истина просто. Ако хвана си навия един парцал около ръката ще изглежда по естесвено от това :lol:  . Треа не да си сляп ама незнам кво да не си го забелязал това  :lol:  :lol:  :lol:

12.08.06
16:32

Хахха, стига е била истинска тая маса :lol:

http://www.canmag.com/images/front/xmen/promo1-juggernaut.jpg

12.08.06
16:34

Хмм Тази снимка не съм я виждал Ами незнам може би сте прави:oops: :oops:  :oops:  филма го гледах на дивх и качеството не беше хубаво и сигурно съм се объркал, но пък може би е барано на компютър

А иначе на скоро гледах Punk’d и там на Хю Джакман (върколака) ръката доста му беше спаднала

12.08.06
16:50

еми нормално. те си живеят нормален живот. само когато дойде време за филм и почват да помпат и да се хранят както трябва.

а Вини Джоунс е ОЧЕВАДНО че е с подплънки и костюм :shock:

12.08.06
17:40

[quote author=“3230”]Хмм Тази снимка не съм я виждал Ами незнам може би сте прави:oops: :oops:  :oops:  филма го гледах на дивх и качеството не беше хубаво и сигурно съм се объркал, но пък може би е барано на компютър

А иначе на скоро гледах Punk’d и там на Хю Джакман (върколака) ръката доста му беше спаднала

Затова и не изглеждат кой знае какво. Интересно ми е да видя Кевин Леврон във филм, той нали сега се снима! Поне при него качеството е по-различно!

12.08.06
17:50

Tъй като имаше изказвания в друга тема че Б.Пит качил доста ММ
тука изобщо не ми изгелжда така http://www.bemyastrologer.com/achilles2.jpg

12.08.06
20:57

еми например Том Круз също изглежда якичък в Мисия Невъзможна 2, 3….ама той си е направо джудже. той и малко релеф да има изглежда “як”. Кевин Леврон бе казал че в момента е единствения актьор мускулест в Холивуд които не зобел :wink:  вика че хора като Вин Дизел приемали доста големи количества зоб.

JI

13.08.06
13:27

незнам но тялото на вин дизел се постига без никакв соб за 3 години ....
най - много за човек без генетика ... незнам ко толкова ги мислите за яки да не говорим че брат пит е смешно малък за да казвате че и стеродиди използвал същото и за  върколака от x-men а колкото до вин дизел ми е любим актьор много яко изражение има пълен изруд :) филмите  с него винаги са ме кефили
а той кевин беше казал че  и най бързия на земята ...  :lol:

Айде айде Вин Дизел (поне в бързи и яростни 1) е голям и плътен. За 3 години определено не воже да го стигнеш без зоб  :?

JI

13.08.06
14:17

аз може би не ! може би да зависи от това дали имам достъчно храна дали не спирам тренировки поради кнтузии или други прични ( все пак живота не е само трен има и други работи като жени които пречат на треинорвъчния прорес ;))))) ) Но познавам хора които могат :) просто имат генетика .

JI

13.08.06
14:19

[quote author=“JiVk0”]аз може би не ! може би да зависи от това дали имам достъчно храна дали не спирам тренировки поради кнтузии или други прични ( все пак живота не е само трен има и други работи като жени които пречат на треинорвъчния прорес ;))))) )  Не е невъзможно
примерно раката му там е около 45 релефна да! ама е висок 186 мился .
а аз съм 175 тоет на мен ми трябва 42 релефна :) за да изглеждам в неговите пропорции което за 3 години не е невъзможно

13.08.06
14:56

Вин е 185 висок и тежи 102 кг. Колкото и постоянен да си ми се струва, че ще е доста трудничко за 3 год. да качиш ~17 кила над ръста ти и то с релеф...

13.08.06
18:48

[quote author=“JiVk0”]незнам но тялото на вин дизел се постига без никакв соб за 3 години ....

определено не си прав.
1- Вин Дизел зоби
2- За 3 години може да направиш супер тяло ако се отдадеш изцяло на това...Вин Дизел НАДАЛИ се е отдал изцяло

бтв Аз пък имам приятели дето качват мускул само с минерална вода и салата  :wink:  :lol:

13.08.06
19:18

Тука забравяте един важен факт Вин Дизел има пари = на качествена храна, качествени добавки, инструктури а пък и тва му работата защо да не тренира усилено.
Четох в едно списание че  е бил охранител в дискотека на 17 години явно още от тогава си тренира

zweio

13.08.06
20:25

[quote author=“3230”]Тука забравяте един важен факт Вин Дизел има пари = на качествена храна, качествени добавки, инструктури а пък и тва му работата защо да не тренира усилено.
Четох в едно списание че  е бил охранител в дискотека на 17 години явно още от тогава си тренира

А как мислиш се става охранител в Ню Йорк на 17 години ?

13.08.06
21:08

Еми не знам как, дали със зоб или не обаче има доста такива “младежи”Един от предишното ми училище сега е охрана в диско(17 години) обаче не е много як по-скоро дебел, та мисълта ми е че не винаги охранатае е неква масивна.

16.08.06
10:57

охраните ги карат да си бръснат главите за да всямат повеце респект - един приятел почна работа и шефо му го накара така.

да не се откланяма от темата де,

според мене културистът претърпял най-сериозна и успешна еволюция е Арнолд

Културист-Филмов Актьор-Политик

и в всичко с което се е занимавал е достигал върха на славата си. браво!

16.08.06
11:20

[quote author=“RAMBO”]охраните ги карат да си бръснат главите за да всямат повеце респект - един приятел почна работа и шефо му го накара така.

да не се откланяма от темата де,

според мене културистът претърпял най-сериозна и успешна еволюция е Арнолд

Културист-Филмов Актьор-Политик

и в всичко с което се е занимавал е достигал върха на славата си. браво!

Напълно съгласен
А е тръгнал от некво село в Австрия и баща му е бил нацист. Забрави да добавиш че преди да стане културист е бил в армията на Австрия RESPECT

16.08.06
11:50

[quote author=“3230”]а ето го и върколака при него нема измама :arrow:  http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mo/xmenthelaststand_clips250a.jpg

Емиийй, не изглежда никак внушително....да не се изказвам по критично..

За този другия от Х-мен -> е те тоя е яко копеле!  :)

16.08.06
11:55

[quote author=“3230”]Tъй като имаше изказвания в друга тема че Б.Пит качил доста ММ
тука изобщо не ми изгелжда така http://www.bemyastrologer.com/achilles2.jpg

Е, че то е факт. 10кила за година и 2 месеца май. И аз съм твърдо зад твърдението, че няма замесена химия.
Относно Дизел, както казаха за 3 години просто успех да го направиш. Все пак си мисля, че за едно 5 години тренировки можеж да го постигнеш натурално ? А пък може човека просто да има зверския ген. Плюс това някой някога виждал ли е краката му ? Аз не.

®off™ Ninja

16.08.06
13:56

Аз съм ги виждал краката на Вин Дизел и са като клечки. Той и заради това в повечето случаи е с дълги крачоли.

16.08.06
13:59

[quote author=”®off™ Ninja”]Аз съм ги виждал краката на Вин Дизел и са като клечки. Той и заради това в повечето случаи е с дълги крачоли.

И аз така си мислех...добре, някой тогава ще ми каже ли, след като си зоби стабилно, що краката са му такива ?

[quote author=“topDevil”][quote author=”®off™ Ninja”]Аз съм ги виждал краката на Вин Дизел и са като клечки. Той и заради това в повечето случаи е с дълги крачоли.

И аз така си мислех...добре, някой тогава ще ми каже ли, след като си зоби стабилно, що краката са му такива ?

Защото може да не му харесват големи крака..Много хора,включително инструктора от моя фитнес не тренират краката..просто не им харесва как изглеждат големи..Пък Вин Дизел е актьор,не е бивш културист или нещо такова, така че си прави с тялото си квот му е кеф и го развива както си иска.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1