16.09.04
20:36
Гледах в сряда повторението на предаването на Недик и той спомена че чрез някакви лекарства или няква рецепта с плодове можело да обарнеж метаболизма си.Каза обаче че нямало да му стигне времето да го обясни.Вие чували ли сте нещо за това знаете ли как може да се обарне метаболизма(От бърз по бавен).
ами аз това за метаболизма не го знам, но знам как за 2 дена да качиш 20 кг. чист мускул, само че сега нямам време да ти го обясня :D :D :D .
Това да си обърнеш метаболизма с плодове, по-скоро бих отишъл на врачка :D
16.09.04
22:12
не е трудно да си обърнеш метаболизма
малко с гените трябва да си поиграеш обаче
ама една грешка и я си станал гей, я ти поникнал още един бицепс
ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХА
ЛОООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Абе тоя НЕДИК може ли всеки път да се изцепва така неподготвен, колкото пъти дам гледал предаването сам се сцепвал от СМЕХ!
да си обърнеш метаболизма е по-трудно от колкото да си обърнеш пола :) Щото вече праат такива операции нали се сещате... щрак пишлето и напраат дупка или обратното... е по-сложно де...
Както и да е СМЕЕЕХХХХХХХ!!!!!!!
Еййй развеселих се :Р
Ако искаш да си забавиш метаболизма - опитай да качиш малко мазнини!! Ще ти е трудно, но просто давай здраво ядене докато качиш мазнини и ще се забави!!
[quote author=“kaloiancho”]Ако искаш да си забавиш метаболизма - опитай да качиш малко мазнини!! Ще ти е трудно, но просто давай здраво ядене докато качиш мазнини и ще се забави!!
Изобщо не е трудно да качиш мазнини. Ако се храня както сега и изобщо неспортувам и веднага ще започна малко по-малко да качвам! Толкова много може човек да си “играе” с приетата енергия под формата на въглехидрати, мазнини и белтъци.. че няма на къде :) Но това неозначава, че можеш за ден-два да обърнеш метаболизмът си! За това трябва време, на която основната му мерната еденица е месеци.
Апропо и на мен ми е интересна тази магическа форумла :)
[quote author=“kaloiancho”]Ако искаш да си забавиш метаболизма - опитай да качиш малко мазнини!! Ще ти е трудно, но просто давай здраво ядене докато качиш мазнини и ще се забави!!
Чакайте сега, не говорим за дребна промяна, а за ОБРЪЩАНЕ на метаболизма. За промяна от няколко процента, да - това с мазнините важи естествено, можеш леко да забързаш/забавиш обмяната дори само като си сгъстиш/разредиш яденията за деня, но въобще не говорим за това, то е ясно. Става въпрос за ОБРЪЩАНЕ на метаболизма.
17.09.04
09:40
Да бе да ще си обърне метаболизма е това не виждам как ще стане! Тоя да не си мисли, че трева пасеме. Такива като тоя постоянно ме удивляват с простотията си. Може да ги разправя тея с метаболизма на някой който и представа си няма за какво става въпрос.
17.09.04
11:25
това не го знаех
значи ако увелича броя на хапванията на 5-6 с цел да кача (при мен това е основната цел)
ще си забързам метаболизма и всъщност ще почна да свалям
правилно ли съм разбрал :shock:
17.09.04
11:40
sinner Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 10:25 am Заглавие:
————————————————————————————————————————
това не го знаех
значи ако увелича броя на хапванията на 5-6 с цел да кача (при мен това е основната цел)
правилно ли съм разбрал
Няма да свалиш ще почнеш да качваш.До колкото сам чел като сам с барза обмяна на веществата и ям много по три пати на ден няма да напалнея толкова защото организма поема само толкова колкото му е нужно а останалото го исхварля.Понеже матаболизма е бърз бързо разграждаш храната и оставаш гладен до следваштото ядене.
А Ако ядеш по 5 или 6 пати на ден но по по-малко храна организма постоянно има храна която да обработва и почваш да качваш.
Аз съм 1.70 висок и 64кг тегло
Исках само да попитам доли наистина може да се обарне метаболизма
Понеже щеше да е по лесно от колкото да ядеш по пет пати на ден.
[quote author=“sinner”]това не го знаех
правилно ли съм разбрал :shock:
правиш погрешен извод от верни факти :D
5-6 хранения на ден са неизбежно зло, с 3 няма как да усвоиш достатъчно храна. Не е много добра идея за екто обаче да правиш междинни хапвания между тези 5-6 хранения, примерно за малка шепа ядки, извара и т.н. Калориите, които ще вземеш от тях са по-малко като ефект от забързването на обмяната, поне така пише в книжките :D .
17.09.04
14:18
(цитат: Не е много добра идея за екто обаче да правиш междинни хапвания между тези 5-6 хранения)
еми плодовете и течностите
тях да избягвам ли да ги ям между основните яденета
или пак си правя грешни изводи
За вода естествено няма проблеми, тя напротив, трябва да е между храненията за да не разрежда стомашните сокове. За плодовете честно казано малко се колебая, но мнението ми е следното - като се ядат, да са няколко наведнъж, най-добре едно от тези 5-6 яденета, Имидж препоръчва с тях да се закусва по ред причини.
Естествено не се вманиачвай, забързването на метаболизма не е покъртително голямо, въпроса е просто като практика да не посягаш към нещо дребно през половин час, имам колеги които така правят, не че те тренират де.