Как да отслабна за шест месеца считано от 1-ви септември?

13.08.06
01:21

Здравейте хора!
Имам много ама много голям проблем с теглото, тежа 130кг, висок съм 185см.
Искам да намаля теглото си с упражнения и по точно да намаля краката, корема и гърдите си. щот яко сланина братче...
Аз съм си набит, имам много мускули, но имам и много сланина над тях...
НЕ ИСКАМ още мускули искам просто да отслабна чрез упражнения.
на 17 години съм и това ми е програмата за деня
7:00 ставам за училище, 7 и 20 ми е автобуса.
14 и 30 се връщам от училище
21 часът излизам
пребирам се и лягам около 1 часа.
между 15 и 20 часът съм свободен.
тогава мога да правя упражненията
Много ми е спешно да отслабна щото май 07ма ми е бала и искам да изглеждам добре, апък и занататък да си изглеждам добре ;)
Немога да ходя в фитнес защото нямам пари да ходя в фитнес зали... така че мога да само в домашна обстановка или мога да ходя на стадиона ако е за тичане ;)

п.п.
храня се с
Сутрин - 3в1, Минерална вода и ако си взема нещо за ядене то ще е някав чипс или солети да млата нещо там по време на час.
Следобед - Домати или краставици, Диня или Пъпеш, 1 Кроки(тоя снакса от 15 стотинки)(ям примерно 3 домата + парче диня + 1 кроки или 2 Краставици + Пъпеш + 1 Кроки)
Вечер - ориз, гъби и пилешко месо(без кожа)(с зехтин го правя всичко)
Така съм от около 2 седмици и мисля, че имам подобрения свалил съм ~4кг, но искам да правя и някви упражнения, така, че ще съм ви благодарен, ако ми помогнете с това :)

Благодаря за отделеното внимание!

Махнах “СПЕШНО”-то от заглавието, защото всеки втори тука все бърза пък никъде не знае къде отива.
m

toreore: оки ман

13.08.06
09:29

СПЕШНО! Как да отслабна за 6 месеца считано от 1ви септември

Чак пък и спешно... Спешно ли си ги качвал тия кила, че да искаш и ‘спешно’ да ги сваляш :?:

Иначе прочети цялата информация в сайта за тренировки и хранене и дерзай, успех.

За 6 месеца може много да се направи, ако се ориентираш какво трябва и какво не.

13.08.06
13:05

спеШно зна4и а, ами мисля 4е ти трябва да про4етеШ форума спеШно, един съвет от мене ставаШ преди у4илиЩе излизаШ  бягаШ но не като кон а нормално бягане но Ще по4неШ с 10 или 15 мин и лека по лека увели4аваШ, а и няма да е лоШо да пиеШ едно кафе и един греипфрут преди да излезеШ да бягаШ и забрави тези храни боклуци,след като се прибереШ от даскало подремваШ 1 4ас и след това в залата по програма

13.08.06
13:15

За зала нямам пари.
разполагам с 100 лева на месец.
50 са ми за пътните и другите 50 са ми за излизане.
Ако започна да ходя на фитнес
3 пъти на седмица по 2лв и 50 стотинки тфа е около 12 пъти 30 лева става...
Няма ли друг начин.
А колкото до килограмите.. когато бях 4ти клас, бях много слаб и се разболявах много бях 23кг... веднъж отидох в болница непомна от кво бях болен, но стоях 2 месеца... като се върнах вкъщи бях 45кг, майка ми вика, че оттогава съм започнал да раста без да спирам....
хора искам да отслабна за да мога да изглеждам добре на бала си!
колкото до другите теми... ще ги разгледам, но ще съм ви безкрайно благодарен, ако ми помогнете индивидуално.
Благодаря

13.08.06
13:53

Ми няма да излизаш бе ,не може всичко да ти е ок ,ако искаш да постигнеш резултати трябва да се лишиш от някои работи!

13.08.06
14:58

Пич, аз като почнах да тренирам, спрях да излизам където и да е вечер. Щото също имах по 100 кинта на месеца, ама бях студент. Бях 49 кила на 19 години. Човек избира приоритетите си. Ако толкова не ти се ходи на зала, тичай, ще помогне. И вярно ,няма да е зле да ги спреш тия боклуци-чипс, солети...

13.08.06
19:12

Направи си хранителен режим(НВД) има доста статии в сайта и форума + тичане или колело или плуване и си ОК

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1