Проблем

BA

13.08.06
19:42

Момчета от няколко месеца започнах да ям много бавно,имам апетит обаче на ядене отделям най-малко 40 минути и се чудя кво става мамка му.Чувствам глад обаче кат почна да ям усещам че много не ми се отделя слюнка(сори за тьпата дума ама не се сетих за друга)
Изяждам си сьщото количество храна обаче губя много време за тва
Ако на някой му се е случвало да пише

13.08.06
21:23

Аз като не съм много гладен правя таи дъвча по 5-часа :-(  и краина сметка за около 30мин съм се нахранил !

13.08.06
21:25

пробвай да пиеш вода, но не много! Не ми се е случвало иначе! По здрави

13.08.06
21:33

Това че ядеш бавно си има и своите плюсове, понеже кокато се яде бавно се отделя достатъчно време да се смели храната и така тя става по лесна за усвояване от организна. Мисля че няма нищо лошо в това освен ако не си предвидил това време което ти е нужно за нещо друго. По-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1