Подправки и НВД

14.08.06
07:23

Дайте да направим малък списък с подправки, които ползвате докато сте на НВД.

CR

14.08.06
08:09

аз ли4но ползвам:

сол - калиева някаква, 4ерен пипер, бял пипер, куркума, магданоз, копър, целина, риган, джинджифил, канела, карамфил, ванилия - на прах или есенция, кокосови стърготини (ако тва е подправка

14.08.06
09:53

какво толкоз влияние оказват някви нищожни количества подправки
те са в грамове за вкус си мисля аз но може и да бъркам те  хаповете са в милиграми наистина пък може и да те уморят или излекуват

CR

14.08.06
10:10

амипридават мн як вкус на хранта, особено на месото, което ве4е ми е писнало

а и тия дни пия зелен 4ай с ванилова и мнтова есенция и е страхотно
те нямат захар тия несхта

Единствената подправка, която ползвам е студено пресован зехтин. Единственият ми прием на сол идва от сиренето в салатката с домати.

14.08.06
12:11

Aз лично: калиева сол и то само в салати (минимални количества, ограничил съм солта), черен пипер (в малки количества)
Понеже има много други, за които не се сещам затова пуснах темата. :lol:

14.08.06
12:13

Мансон а по колко пъти на ден си добавяШ в яденията и по колко, 20 гр.

[quote author=“valentinik46”]Мансон а по колко пъти на ден си добавяШ в яденията и по колко, 20 гр.

Ами зависи колко пъти на ден ям салата с домати. Ако доматите са белени може въобще да не слагам .. всъщност ... ти за зехтина или за сиренето питаш?

Сиренето си слагам една малка бучка, не знам колко грама е, а зехтина .. също не знам колко идва, то си е течност и си го разливам от горе, но не прекалявам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1