застой?

14.08.06
14:01

След колко време трнировки гор долу се навлиза в застой?

14.08.06
14:56

зависи от много фактори- възраст, стаж, възтановяване...

Такова нещо като застой няма- има недостиг на калории и на мускулен стрес - това обаче доста трудно се прави, затова и трудно се излиза от застой

иначе генетичния застой се достига в зависимост от чавека—-  5-12 години тренировки, все пак и тогава може да се излезе от този застой само че трябва да си натрупал свръх опит и да експериментираш всякак си за да знаеш как да го преодолееш. Обикновенно единици са тези които знаят как де се справят с генетичния застой, но е възможна ДА. Изисква се тотално отдаване на тренировките за да имаш някакъв напредък тогава.

има едно такова правило - “Колкото по голям и як ставаш - толкова повече усилия трябва да влагаш за да разтеш”

естествено с химия нещата стоят по друг начин, най-добре да се използва химия когато достигнеш генетичния потенциал - 5-12 години- тогава с минимум химия се постига МАКСИМУМ резултат. За съжаление малко са тези които остискват до тогава за да пробват така.

FZ

14.08.06
16:13

[quote author=“3230”]След колко време трнировки гор долу се навлиза в застой?

Зависи от много неща . Всичко е много индивидуално . Никой не може да ти каже точно кога ти ще навлезеш в застоя .  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1