Качване на мазнини

17.09.04
12:51

Как да кача мазнини без много ядене ?
Т.е. на какви храни да наблегна, за да кача мазнини.

ВН

17.09.04
13:20

Пържени, богати на животински мазнини и въглехидрати през първата половината от деня, а в другата половина, от обяд до 2 през ноща набивай сладкиши!

17.09.04
13:49

не виждам защо някой ще иска да качи мазнини, но моето лично мнение е че това най-лесно може да стане с по-редки хранения с голямо количество въглехидрати, с висок гликемичен индекс, които бързо ще ти вдигнат инсулина и той ще вкара излишъка от глюкоза в мастните клетки. Вечерно време подобен ефект ще е още по-силен.
Имидж, защо трябва да яде според теб наситени мазнини, а не ненаситени, това не ми е ясно?

17.09.04
15:27

вафли ?
бира?

17.09.04
16:11

вафли става, в подобен род храни освен захар има и много нишесте за подобрител, а нишестето яко вдига инсулина.
за бира не знам, не ми се струва най-добрия избор, газираното и студеното не влияят добре на храносмилането, респ. усвояването.
можеш да си вземеш глюкоза на прах и да си я пиеш вечерно време, това би трябвало да е иделно.

SI

17.09.04
17:57

и аз не виждам смисъл в това
сега ще се мъчиш да качваш мазнини
после пък ще гледаш как да ядеш само протеин и ще си купуваш разни 80-90-120% протеини на прах, л-карнитини и т.н.
по-добре си маай каквото ти падне
хем кеф за корема
хем няма да се чудиш какво да ядеш
и резултата сигурно ще е същия, ако не и по-добър

Според мен има смисъл в качването на мазнини. Защо не?
Допълнителните килограми са сериозен стимул и възможност за увеличаване на тежестите, източник на допълнителна енергия, както и стимул за органзма да изгражда на мястото на загубената тежест. Шампионът на нашата зала, който е културист, винаги е казвал, че в предтсъстезателния етап, докато има още време да тренира. предпочита да има малко мазнини, отколкото да е абсолютно чист и да гради....
По - лесно се гради от едър, отколкото от хилав, това си е истината.
А че сега ще гради, после ще сваля - какво от това? Въпрос на тренировка и хранителен режим. Иначе пък само ще трябва да спазва режим да гради. да гради.... Което не е много по - лека алтернатива.

ВН

19.09.04
16:34

В първата половина на деня обмяната на веществата е ускорена, нужни са въглехидрати, но... пича хапва повече и наситени мазнини, в комбинация с нещо белтъчно за предпочитане 2 вида белтък. Храносмилателната сиистема започва сериозна работа без да има енергия - > обмяната на веществата се забавя! В един момент многото мазнини отделят много енергия (процес по бавен от този при простите въглехидрати, но не по-малко резултатен, понеже 1 гр мазнини = 9ккал), а тялото няма нужда от нея понеже е в състояние на ленива дрямка, активират се мастните депа. Започва бавно, но сигурно тлъстеене. Прави се 3 часова драматична пауза и се почват сладкиши, сладка, вафли с много щоколад, шоколад, мед, кофитюи ... :) След 2 седмична диетка ще има изразен резултат!

Движението е забранене :) !

19.09.04
17:08

не, наистина ми счу`пи главата това, че някой иска да качи мазнини.
аз с моите 95 кила (175см) се чудя как първо да сваля мазнините (без много да треперя за мускиулите), а после да почна да градя, но вие ме карате да се замислям =]

19.09.04
18:24

Ами как да качиш - сутрин закусваш кило захар, а вечер преди лягане пиеш литър олио!! Това беше шега!

Image Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 12:20 pm   Заглавие: 

————————————————————————————————————————
Пържени, богати на животински мазнини и въглехидрати през първата половината от деня, а в другата половина, от обяд до 2 през ноща набивай сладкиши!

Мн добра диета Владо, щеше ми се и аз да сам на такава! Изприщи ми се газа от тоо здравец!

А иначе за качване на маса, най-добре да се храниш мн мн здраво, просто като видиш някаде храна—> изяждаш я!!!!

_M

21.09.04
20:17

Почваш да ядеш когато ти е кеф,ама гледаш да е по-честичко!Препоръчвам ти кебапчета,кюфтета,мазни пържени картофи,луканка,салами,майонеза,краве масло,овче сирене и кашкавал,биричка,всякакви сладки работи-абе ще си поживееш!Другия вариант е хващаш някоя диета за отслабване и каквото е забранено ядеш,ама по много :)  Успех

22.09.04
00:25

Как ще ми се отрази бирена мая?
Само че истинска не на хапчета...такава от завода за бира...имам познат може да ми изнася и по 1-2 с.л. на ден ?!

22.09.04
00:28

[quote author=“vanisher”]Как ще ми се отрази бирена мая?
Само че истинска не на хапчета...такава от завода за бира...имам познат може да ми изнася и по 1-2 с.л. на ден ?!

В такива количества вярвам по абсолютно никакъв начин.. пък и това е дефакто белтък.. а не мазнини..

29.09.04
11:38

Хората са го измислилио-има пу6ена сланинка,има хлебец, има маргарин -вече има и с 8 витвмина! :D , има масло има мед, има течен 6околад, има парйени картофки, има майонеза и какво ли о6те не!Избора не е никак малак! :D
Суни и се небой!

29.09.04
12:30

[quote author=“Leonovec#3”]пу6ена 6околад о6те

Ти хубаво пишеш на “кирилица”, но ако избягваш и ДжиЕсEм-ицата, ще направиш голямо добро (най-вече на себе си)  :wink:

29.09.04
20:49

Мам... каде го бе?

ВН

30.09.04
02:29

6 = ? или уот дъ фак из дат съпоуз ту би? “Шъ” мей би?  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1