17.09.04
14:41
гледам филмчето Ronnie Coleman - The Unbelievable.avi
тоя изрод ако не бъркам тренира така
1 ден
гърди (горна част)
рамо
трапец
2 ден
гръб
бицепс
прасец
3 ден
гърди (средна и горна)
трицепс
4 ден
бедра
не видях коремни преси в това филмче
по 2 часа на бягаща пътечка дневно
масажи май 1 път седмично
за обяд хапва колкото аз за 2 дни
и слага нещо като кетчуп, ама по една тубичка на ядене
Незнам дали това го постна информативно.. но всички обичат да казват кой по каква програма бил тренирал.. но забравяте $$$$ които влагат за храна и далеч по-важното (за тях) стероиди и всякакъв вид медикаменти! Следването на подобен режим (на един или друг шампион) от обикновенният билдър е просто смешно... без да се отчита, че техните цели са различни и сериозната подкрепа от все възможни отрови..
18.09.04
22:25
само информативно го постнах
още не съм на нивото на Рони
сега тренирам по програмата на Грег Титус 8)
много е яка
Стига бе, кажи, че не говориш сериозно... Погледни пак поста на perlsite и си отговори сам има ли смисъл да тренираш по “програмата на Грег титус”
Ако смяташ че си само на нивото на грег титус или Крейг Тейтьс както го наричат някой си в заблуда.Нито можеш да тренираш като него нито можеш да се храниш като него нито може да живееш като него.За това просто остави тези програми защото по тях тренират супер професионалисти.Колкото и добре да изглеждаш едва ли някога ще стигнеш 130 кг с 4% мазнина,ще си правиш сериите с 220 кг работна тежест за 12 повторения.Просто не задьлбочавай заблудата,ако не се шегуваш разбира се
20.09.04
15:47
като си снимам задника и ви го покажа ще видите кой се шегува :roll:
Абе аз като ви четох програмите, повечето тренирате по някакви програми, дето и Рони Колман би ви завидял :D