17.09.04
17:19
Здравейте.
Преди около месец месец и половина започнах НВД и намалих приема на мазнини.За малко време оспях да сваля около 5кг. и това ми храеса много след това си взех л-карнитин и липозан и оспях да сваля още 2-3 килограма но от около 15 дена вече немога да сваля дори и 1 грам.Навсякъде където съм чел пише че става точно така но незнам колко трябва да трае този застой и какво трябва да правя за да изляза по-бързо от него.Можете ли да ми кажете какво са правя трябва ли да си взема някакви други суплементи или нещо друго
За малко да забравя да кажа за тренировката.
Значи тренирам по 3-4 пъти на седмица но тъй като си контузих глезена немога да правя кардио тренировки.Но по 2-3 пъти на седмица тренирам таебо и мисля че ми помага много, продължителността на таебо тренировката е около 30 минути.
Много ще съм ви благодарен ако ми кажете какво да правя защото наистина незнам а и немога да намеря подробна информация за този етап на изгарянето на подкожните мазнини.
Благодаря ви предварително.
Въпроса ти трябва да бъде преместен в радел хранене.
Виж на страницата има много статии за хранителен режим. Погледни и за гликогенното зареждане при НВД.
П.С. НВД значи да държиш ниско въглехидратите и само тях, не мазнините ;)