Разтегнато сухожилие?!

15.08.06
23:45

Здравейте,
онзи ден като плувах и някъде около 3-4 часа след тренировката почувствах болка в горната част на ръката точно до горната част на бицепса и мишницата. Когато се опитах да си дигна ръката хоризонтално и почувствах болка, но не ме болеше толкова много. На другата сутрин когато се събудих ме болеше адски и незнам това на какво се дължи. Отново чувствам същата болка когато се опитам да си изправя ръката хоризонтално и то в едно определено положение. А има и едно положение в което не ме боли. Мазах си ръката с някакъв мехлем “Диклак” но не ми мина. Та се чудя това разтеганто сухожилие ли е или мускулна треска, защото и в другата ръка чувствам малко болка, ама мноооого малко, почти не се усеща. Иначе досега не ми се е случвало такова нещо и незнам затова се обръщам към вас... :oops:

Мерси предварително! :oops:

17.08.06
12:02

то е минало време от поста ти, но ако искаш опиши малко повече. мина ли ти или продължаваш да имаш оплаквания?

17.08.06
13:58

Ами да , мажа я с “Бен Гей” спортен балсам и като че има ефект. Иначе още ме боли, а относно болката, усещам я при определени движения на ръката. :?
Някакви съвети???
Мерси

AL

17.08.06
15:01

[quote author=“sweet_peach”]Ами да , мажа я с “Бен Гей” спортен балсам и като че има ефект. Иначе още ме боли, а относно болката, усещам я при определени движения на ръката. :?
Някакви съвети???
Мерси

Отиди на лекар,а не си прави експерименти с разни мазила.От подобно нещо не можах да тренирам два месеца.

17.08.06
19:30

Да, може и да отида, но пък от една страна вече взе да минава.. Все пак мерси за отговорите!

17.08.06
21:07

Спокойно нищо сериозно не е, най-вероятно си разтегнала сухожилие или по-скоро мускул.  Щом е от плуване /ако е в басейн с уропление/ не е нищо сериозно. Просто си давай повече почивка, не се претоварвай и хапвай повече и по-разнообразна качествена храна.

А мазилата не са за препоръчване. Гаарнция, че даже и да не ги ползваш пак няма да има промяна в срока за уздравяване.  :wink:  Те само замзват малко и обезболяват, не лекуват.

17.08.06
21:14

Благодаря за всички получени отговори :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1