16.08.06
10:38
Изкам да попитам Владимир Недков които е на писал статията за “Индйската ягода” в кои препарати се съдържа НСА :roll:
В аптеките се продава на Никсен ООД, цената е около 6 лв за 60 табл. по 250 мг.Иначе се съдържа в някои фет бърнъри в комбинация с много други съставки.
16.08.06
10:47
Благодария за информацията, а какво е твоето мнение за този препарат добърлие
Личното ми мнение е, че тези 6лв отиват на вятъра.Пил съм го в период, в който имах огромен апетит и не ми помогна дори при по-високи количества.
За подтискане на глада по-добре Hoodia.
16.08.06
11:55
Аз нямам проблем с апетита, но имам нужда да свлаля около 4кг пиласъм различни неща за изчисване на мазнини, а това не бях го чевала и ми стана интересно. Според теб кои препарат за изгаране на мазнини е най-ефикасен то при всеки е различно, но все пак според теб? :?
16.08.06
14:12
[quote author=“emzo”]Личното ми мнение е, че тези 6лв отиват на вятъра.Пил съм го в период, в който имах огромен апетит и не ми помогна дори при по-високи количества.
За подтискане на глада по-добре Hoodia.
явно е мн индивидуално
на мен тая худея не ми потискаше апетита докто я пиех, ама хи4 даже
вземата съм си ябълков оцет нанякви таблетки супер евтини нещо като 5-6 лева и те са ми потискали апетита, ама сега не знам, може и въпрос на внушение да е било или просто период, знам ли
[quote author=“Maria_Kirova”]Аз нямам проблем с апетита, но имам нужда да свлаля около 4кг пиласъм различни неща за изчисване на мазнини, а това не бях го чевала и ми стана интересно. Според теб кои препарат за изгаране на мазнини е най-ефикасен то при всеки е различно, но все пак според теб? :?
Няма такъв ‘препарат’.
Има методика и тя се нарича: целесъобразено хранене