НВД,Кетонна диета

17.08.06
18:10

през седмия ден от моята НВД, ям каквото искам,за да си причиня инсулинов шок.От някои постове обаче разбирам, че това не е правилно и се отнася само за Кетонна диета.Какво е кетонна диета и да спра ли да ям, “вредни храни” в неделя.

17.08.06
18:22

ми не дай яж цял ден какво то си искаш
само 4 часа примерно 12-16
или 10-14

и се придържай към основният ти ден в НВД

просто повече въглехидрати поемаш
забранениети храни през предните 6 дена
шокола, сладолед и др
аз така мисля да правя

пък за кетонната деита мисля че като се яде само месо и зеленчуци
нещо като диетата на Аткисън

и организмати заради многото белтък има бая отпаден продукт - кетонни тела
и трябва пак яко вода

17.08.06
21:36

и все пак някой щв ми обясни ли за кетонната диета, с каква цел се прави и въобще принципите и.мерси
от горното мнение неразбрах и за високо-въглехидратното ми ядене в неделя, да го продължа ли?

17.08.06
21:42

При кетонната диета се изключват изцяло въглехидратите и се набляга на мазнини и белтъчини.Тялото произвежда кетонни тела, които хранят мозъка.За мене това е много крайна диета, обаче при много хора дава добри резултати.Не съм наясно дали и как се зарежда при кетонна диета.

За ВВ ден - да при НВДто си го прави.

Sharp

18.08.06
07:10

Ето тук има подробни статии как точно се правят диетата,тренировките и зареждането:
http://www.thinkmuscle.com/articles/mcdonald/index.htm

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1