18.08.06
11:37
Сигурно много от вас ще ми се смеят и ще ме упрекнат,че ги занимавам с глупости,но аз съм на 18 години,висока съм 156см и тежа 35кг.Общо взето съм си миньонче :roll:
искам да започна някакъв режим за хранене и спортуване,но не разбирам нищо от тези неща,а и яденето ми е голям проблем..... :?
но ако ми дадете някакъв съвет ще направя всичко възможно,за да го изпълня.... благодаря предваително на всеки!
PEACE! :lol:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
18.08.06
11:40
Какъв точно ти е проблема с яденето.Нямаш апетит ли?
18.08.06
12:00
ами първо си постави ясна цел:) какво искаш да псотигнеш-да стегнеш мускулатурата предплоагам защото едва ли ще искаш да сваляш при 35 кг:) за стягане мога да ти предложа стандартните неща-колело,бягане(ако можеш да скачаш на въже) и упражнения с тежести като от време на време прави тежки серии с по 3-5 повторения(за крака осбено е доста добре без да се стархуваш че може да станеш мускулеста или нещо такова-така ще стегнеш
А за храненто в никой случай недей да не се храниш умишлено! хапвай по 4-5 пъти на ден малки порции възможно по-бедни на мазнини,умерени въглехидртати(хляб) и по-богати на протеин.
подбери си по 3-4 упражнения от тия дето са дадени тука за всяка мусклуна група(гърди,гръб,рамена,ръце,крака и корем)
:D :) ми горе-долу това е основата оттук ти си прецени какво искаш да постигнеш и ако не ти ясно нещо с удовослтвие ще помогна с каквото мога :P
Неее,апетит имам винаги,но само за разни глупости като чипсове,солети и такива работи...иначе обужавам и пържени картофи,които мога да ям постоянно!
Не ям плодове,зеленчуци и дори месо....(не че не ми харесват..просто нямам желание да ги ям)не пия мляко,не пия витамини....общо взето съм под всякаква критика,вапреки че не се чувствам зле,а и гледката не е фрапираща.....просто изглеждам не на 18,а на 12-13 годишно момиченце....:)
18.08.06
12:09
я я прати една снимчица да прецениме ние тука с колегите каде трябва да се пипне :D
[quote author=“FIREBLADE”]ами първо си постави ясна цел:) какво искаш да псотигнеш-да стегнеш мускулатурата предплоагам защото едва ли ще искаш да сваляш при 35 кг:) за стягане мога да ти предложа стандартните неща-колело,бягане(ако можеш да скачаш на въже) и упражнения с тежести като от време на време прави тежки серии с по 3-5 повторения(за крака осбено е доста добре без да се стархуваш че може да станеш мускулеста или нещо такова-така ще стегнеш
А за храненто в никой случай недей да не се храниш умишлено! хапвай по 4-5 пъти на ден малки порции възможно по-бедни на мазнини,умерени въглехидртати(хляб) и по-богати на протеин.
подбери си по 3-4 упражнения от тия дето са дадени тука за всяка мусклуна група(гърди,гръб,рамена,ръце,крака и корем)
:D :) ми горе-долу това е основата оттук ти си прецени какво искаш да постигнеш и ако не ти ясно нещо с удовослтвие ще помогна с каквото мога :P
Благодаря ти много...... :P
ще направя каквото мога!И повече даже...... :lol:
27.08.06
16:20
Извинявай дейзи_ди за това което ще кажа ама наистина ли си 154 см висока и си 35 кила ? Та ти си си горе долу добре, защото сега в наше време жените не стават много големи, а за килограмите може да качиш 5 кила и ще станеш супер, защото 100% съм сигурен че не искаш да си към 50 кила и да си метър на метър 8) Не е важно колко кила си и колко си висока, важното е как изглеждаш :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече