18.08.06
20:17
Така искам да ви питам водата студена или топла е по добре да се пие?
Ако темата не е за този раздел ще помоля админите да не я трият а да я преместят
ПЛС
[quote author=“7h3 p0i$0n”]Така искам да ви питам водата студена или топла е по добре да се пие?
Ако темата не е за този раздел ще помоля админите да не я трият а да я преместят
ПЛС
за този раздел е споко, ми умерена температура. Както решиш. Фатално е много студена за да не изстинеш, но нищо друго! По здрави
Няма да ти навреди ако е по-топла или по-студена. Все пак вода е! :wink: Тази със стайна температура винаги ме дразни, винаги пия по-студена, дори зимата.
[quote author=“7h3 p0i$0n”]Така искам да ви питам водата студена или топла е по добре да се пие?
ПЛС
Както ти харесва. Ако е много студена има риск от простудни заболявания. На мен гърлото ми е доста чувствително и затова пия само вода със стайна температура
В друг форум видях същия въпрос и отговора беше:
“Изстудена до ниво, което не създава дискомфорт на гърлото”, което автомоатично изключва ледената вода.
аз съм чувал че сутрин е добре да се пие топла вода (чай)
прочиствала токсни и подобрявала храносмилането
студената вода ти изсмуква температурата на вътрешните органи и ти става зор до като се възстанови
те за това явно във горещите региони си пият само чай за да се охлаждат
според мен стайна температура си е оптималния вариянт
друг е въпроса да ли ти утолява жаждата студената както топлата вода
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече