19.08.06
15:24
Имаше една таблица в която са дадени някой упражнения и колко калории се горят за 60 минути като правиш упражнението.
Искам да питам плуванете гори ли много галории и за кое помага на мен са ми казвали че помага за гръб ама не съм мн сигурен
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимаз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
за скулиоза, кифоза тва е
иначе развива цялото тяло
харесвам си гърба, макар че е малко изкривен :lol:
а иначе запиши се при треньор те там праят тренировки и една тренировка 1 час доста се свалят, вярвай ми. плуването го водят сред бойните изкуства, дето има много натоварване.
Плуването е подходящ спорт за сваляне на килограми а също така моделира мускулите.
19.08.06
21:54
http://cal.muskulibg.com/3.htm
мисля че това е таблицата за която питаш
19.08.06
22:32
не е тази таблицата ама и тази върши работа мерси:)
Онази таблица беше нещо подобно на тази
Но вместо за храни ставаше дума за спортове!
Плуването развива гръб, рамена, перки, крака! А най-добрата комбинация е плуване, фитнес и ски!
20.08.06
10:55
Защо пък точно ски?
21.08.06
23:40
Фитнес + плуване и се чувстваш перфектно.
[quote author=“boxerg”]Фитнес + плуване и се чувстваш перфектно.
яко е да, плуването особено.
25.08.06
16:06
обаче както при бягането така и при плуването гледай да сменяш скороста , плуваи нормално и след това по бързо и така ги редувай , защото само при бавно плуване се развиват
гръб, рамена, перки, крака
, но по малко , а при промяна в темпото се стресират и се развиват много по бързо (поне при мен е така) за вас специално нз , затова оставете коментар по това което написах
Благодаря ви и аз!
25.08.06
22:36
Ама пичове не забравяйте,че има различни стилове плуване.Като цяло плуването развива много краката и раменете.Подпомага изправянето на стойката (прегърбеност и тн)Оделно е супер кардио и тренира много добре кординацията на човек.И преди съм казвал тренирам плуване от няколко години и мога да кажа,че това е един от най-хубавите спортове. :)
26.08.06
01:57
ако ще плуваш - стилът е един - бътерфлай ! ако не го умееш се научи ! няма стил който да натоварва раменете ръцете и гърба като флай-а !
26.08.06
02:31
Плуването е много хубав спот.Разширява гръдния кош и изгаряш много мазнини.!
[quote author=“phantasm”]аз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
а иначе запиши се при треньор те там праят тренировки и една тренировка 1 час доста се свалят, вярвай ми. плуването го водят сред бойните изкуства, дето има много натоварване.
Батка от личен опит ти казвам внимавай с гърба. А относно плуването сам тренирал 1-4 клас редовно сега смятам да продължа като го съчетая с фитнес
[quote author=“avirex”][quote author=“phantasm”]аз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
Батка от личен опит ти казвам внимавай с гърба. А относно плуването сам тренирал 1-4 клас редовно сега смятам да продължа като го съчетая с фитнес
Тоест ти искаш да ми кажеш че ще развиваш и 2та вида мускулни влакна.Откажи се.Плуване и фитнес не си пасват поради доста причини ама ме мързи ся да пиша...
25.09.06
16:08
Някой каза, че плуването развива и краката..... Аз знам, че празците изобщо не се натоварват... :roll: Грешка ли сьм?
28.09.06
09:20
Натоварват се, защото през повечето време кракът е изпънат в шпиц.
[quote author=“GabR1eLa”]Фитнес + плуване = перфектната комбинация ;)
Грешноооооо.Обратна комбинация бих казал.Или само плуване,или само фитнес.
[quote author=“Dan Kolov”][quote author=“GabR1eLa”]Фитнес + плуване = перфектната комбинация ;)
Грешноооооо.Обратна комбинация бих казал.Или само плуване,или само фитнес.
Скрии се някъде,бе Дан Колов...
Аргументирайте се бе джанам. :wink:
А плуването гори според мен /практически/ най-много калории, тъй като тялото харчи много енергия за да поддържа температурата си, освен за това да съкращава мускулите.
И лично аз след сериозно плуване се чувствам супер отмалял /тотал релакс :lol: /
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече