19.08.06
15:24
Имаше една таблица в която са дадени някой упражнения и колко калории се горят за 60 минути като правиш упражнението.
Искам да питам плуванете гори ли много галории и за кое помага на мен са ми казвали че помага за гръб ама не съм мн сигурен
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
аз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
за скулиоза, кифоза тва е
иначе развива цялото тяло
харесвам си гърба, макар че е малко изкривен :lol:
а иначе запиши се при треньор те там праят тренировки и една тренировка 1 час доста се свалят, вярвай ми. плуването го водят сред бойните изкуства, дето има много натоварване.
Плуването е подходящ спорт за сваляне на килограми а също така моделира мускулите.
19.08.06
21:54
http://cal.muskulibg.com/3.htm
мисля че това е таблицата за която питаш
19.08.06
22:32
не е тази таблицата ама и тази върши работа мерси:)
Онази таблица беше нещо подобно на тази
Но вместо за храни ставаше дума за спортове!
Плуването развива гръб, рамена, перки, крака! А най-добрата комбинация е плуване, фитнес и ски!
20.08.06
10:55
Защо пък точно ски?
21.08.06
23:40
Фитнес + плуване и се чувстваш перфектно.
[quote author=“boxerg”]Фитнес + плуване и се чувстваш перфектно.
яко е да, плуването особено.
25.08.06
16:06
обаче както при бягането така и при плуването гледай да сменяш скороста , плуваи нормално и след това по бързо и така ги редувай , защото само при бавно плуване се развиват
гръб, рамена, перки, крака
, но по малко , а при промяна в темпото се стресират и се развиват много по бързо (поне при мен е така) за вас специално нз , затова оставете коментар по това което написах
Благодаря ви и аз!
25.08.06
22:36
Ама пичове не забравяйте,че има различни стилове плуване.Като цяло плуването развива много краката и раменете.Подпомага изправянето на стойката (прегърбеност и тн)Оделно е супер кардио и тренира много добре кординацията на човек.И преди съм казвал тренирам плуване от няколко години и мога да кажа,че това е един от най-хубавите спортове. :)
26.08.06
01:57
ако ще плуваш - стилът е един - бътерфлай ! ако не го умееш се научи ! няма стил който да натоварва раменете ръцете и гърба като флай-а !
26.08.06
02:31
Плуването е много хубав спот.Разширява гръдния кош и изгаряш много мазнини.!
[quote author=“phantasm”]аз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
а иначе запиши се при треньор те там праят тренировки и една тренировка 1 час доста се свалят, вярвай ми. плуването го водят сред бойните изкуства, дето има много натоварване.
Батка от личен опит ти казвам внимавай с гърба. А относно плуването сам тренирал 1-4 клас редовно сега смятам да продължа като го съчетая с фитнес
[quote author=“avirex”][quote author=“phantasm”]аз съм с изкривен гръбначен стълб и ми препоръчаха плуване, нищо друго
Батка от личен опит ти казвам внимавай с гърба. А относно плуването сам тренирал 1-4 клас редовно сега смятам да продължа като го съчетая с фитнес
Тоест ти искаш да ми кажеш че ще развиваш и 2та вида мускулни влакна.Откажи се.Плуване и фитнес не си пасват поради доста причини ама ме мързи ся да пиша...
25.09.06
16:08
Някой каза, че плуването развива и краката..... Аз знам, че празците изобщо не се натоварват... :roll: Грешка ли сьм?
28.09.06
09:20
Натоварват се, защото през повечето време кракът е изпънат в шпиц.
[quote author=“GabR1eLa”]Фитнес + плуване = перфектната комбинация ;)
Грешноооооо.Обратна комбинация бих казал.Или само плуване,или само фитнес.
[quote author=“Dan Kolov”][quote author=“GabR1eLa”]Фитнес + плуване = перфектната комбинация ;)
Грешноооооо.Обратна комбинация бих казал.Или само плуване,или само фитнес.
Скрии се някъде,бе Дан Колов...
Аргументирайте се бе джанам. :wink:
А плуването гори според мен /практически/ най-много калории, тъй като тялото харчи много енергия за да поддържа температурата си, освен за това да съкращава мускулите.
И лично аз след сериозно плуване се чувствам супер отмалял /тотал релакс :lol: /
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече