Въпрос относно Креатин и Глутамин

22.08.06
11:11

Добър ден!

Занимавам се с бб от скоро 3-4 месеца , Има доста постове относно Креатин и Глутамин ,но никъде не открих нужно ли е почивка след като взимаш креатин 1 месец. Тъй като тренирам в домашни условия няма кой друг да питам , а едно приятелче твърди ,че било нуждо да се почива след като взимаш креатин един месец. Интересно ми е дали това важи и за Глутамина.

22.08.06
12:43

ами попринцип е добре след като приемаш креатин 30-40 дена да починеш малко и после можеш пак да продължиш с приема, а относно глутамина няма никакво значение колко време го пиеш не е нужно да се прави почивка.
Ако мога да попитам на какви марки си се спрял?
И не забравяй че няма да има голям ефект нито от креатина нито от глутамина ако не си направиш една хубава диета и да я спазваш.

Надявам се да сам бил полезен.  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1