19.09.04
01:47
Ще има ли ефект ако въртя всички мускулни групи по два пъти за една седмица :roll: Защото така натоварването ще е повече, но пък нали за да расте мускула трябва и да си почива...и затова се чудя дали ефектът ще е добър?
19.09.04
02:01
Ако си преценил добре самите тренирочъчни системи, храниш се пълноценно, спиш достатъчно и работата ти не те натоварва, би могъл да дръпнеш добре. Ала изпуснеш ли и 1 хранене или не спиш ли дори 1 нощ цикълът ти здава багажа. :roll:
Лично при мене не вършеше добра работа.
По-добре се чуствам на 1 път седмично.
Но както каза Имейдж, много зависи.
Може да пробраш 1-2 месеца и ще прецениш сам как ще ти се отрази.
23.09.04
21:23
Ами организмът е така устроен че в период на 7 дена не се ли натовари още веднъж една мускулна група, не може да се види видим растеж, и се казва поддържаща тренировка, за съжаление е така, гледай във всички случаи, два пъти на 7 дена да товариш, по принцип след 36 часа мускулат е готов пак за трениране
Стан
23.09.04
21:48
Е аз съм още слабичък - висок съм 183см и тежа 68кг, тренирал съм около 5-6 месеца - и мисля, че ефект ще има и по веднъж на седмица... мислех да опитам някакъв сплит с по два пъти на седмица всеки мускул, но поразгледах във форума, че почти всички тренират мускулна група по веднъж на седмица - ако това не е правилно тогава защо го правят?