Проблемче

24.08.06
11:00

хора някои има ли мнения по моя вапрос , става дума за това , че нещо ме боли опашката и то ме боли вечи от около месец , като се има предвид , че отслабнах доста от към талия бедра и крата (това незнам дали е от значение) обаче баща ми казва , че най-вероятно съм я натъртил и ще ме боли около 2 месеца , а пък майка ми ми вкарва някви паранои в главата , за някви неща дет не съм ги чувал , като болест нещо пък ощи не съм ходил на лекар (марзи ме  :)  ) някои имал ли е подобен проблем и би ли споделил колко време го е боляло и да се мажа ли с нещо и какво  :oops:  ?

Благодаря!

24.08.06
11:31

Ами сигурно си я натъртил. Правиш ли коремни преси, и ако да, как? Като малък имах този проблем, понеже ги правих в къщи, на пода ;)

24.08.06
12:14

мне Петко К прая си ги във фитнеса ама то там пак е твърдо и според мен само е някво натъртване и дето по цял ден стоя на стол и то твърд и деа знам и аз обаче ще всема да отида на лекар все пак  :lol:

24.08.06
12:28

Може да е от стола и мен понякога ме боли целия кръст от прекалено седена на неодобен стол.Не се протесняваи много може да е от столът или от пресите.Спри ги малко и гледаи да седиш на по меко и виж как ще си ако и тогава продалжи да те боли консилтираи се с лекар!!!

24.08.06
12:56

Един път като се изтърсих на лед с пълно ски обурудване ме заболя. Обаче болката отмина бързо след удъра и после 1 месец беше тъпа само при някой сядания или вдижения...

Ама при теб щом няма удър... странна работа.

Ако имаш желание опитай поне телефонна консултация да направиш с някой лекар /ако не откаже де, каквито са комерсиални педерасчета, като нищо да го мързи, или да те наплаши с нещо, че да ходиш да му даваш пари.../

Помисли има ли някаква причина. Колело караш ли? Нещо друго..?

24.08.06
13:21

tpd много е вазможно и да съм се ударил нещо да съм седнал рязко на твърдите уреди в залата с големи тежести и така да съм се натъртил и това не го изключвам , обаче цял месец да ме боли , вапроса ми е по скоро до колко време е нормално да те боли , някои с опит в тази отбласт да отговори (под опит имам предвид да му се е случвало )  :lol:

25.08.06
21:09

Прочети и спазвай правилата !!!!
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1