24.08.06
14:26
здравейте,
да ви питам и вас, защото вече се умопорках от проучвания сред фитнес специалсти и разбрах накрая че се делят на 2 типа.
хора, които изключват напълно въглехидратните храни като ориз, картофи, овес, прясно мляко и тн.
и хора които ядат ориз, картофи, овес и прясно мляко.
инфо за мен, момиче, 168, 72 кг като мускулите на краката особено са ми големи, 18-19% мазнини по корем/бедра, спортувам всеки ден сутрин 15 мин. интервално тичане, през ден вечер каране на колело 1 ч или волейбол, бивша катерачка съм ..но от както спрях сериозно да катеря качих върху вече съществуващите мускули и сланина и станах малко като бичме. та преди като катерех се хранех основно с ориз, овесени ядки, кисело и прясно мляко, други видове ядки, зеленчуци, от време на време месо и някое и друго яйце ... и бях перфект, но и тренировките ми бяха тежки., много ми е трудно финансово да издържа на вм-нвд, моля ви дайте съвет спорта ли да сменя или?
същи така правя си и антицелулитни масажи ...
бе мани ..
ще съм благодарна
Ще сваляш на всеки режим, при който имаш отрицателен калориен баланс. Все пак те съветвам да се ориентираш към НВД, където между другото въглехидратите не се изключват, а се намаляват до едно ниво. Финансово не е по - скъп от всеки друг нормален режим, не говорим за храненето с боклуци от типа на 2 банички и 1 кроасан дневно.
да де ..
но ти против овес и ориз ли си или за?
да де ..
но ти против овес и ориз ли си или за?
В определени граници съм за, въпреки че аз не ги ям, защото не ги обичам ;)
25.08.06
03:09
168/72 с 18-19% мазнини - ми ти наистина си тренирала доста явно.Добре ми звучи,ама това е лично мнение:)
Напиши как искаш да изглеждаш(не мазна или “слаба”),за да ти напишат за или против въглехидратите и колко;)
Ако инфото е вярно с тези мускули дори и с по-малко мазнини пак ще си ,както написа,”малко като бичме” :lol: (оф-това ми е познато и ме позабавлява доста).
Диетата ти всъщност ще се съобразява с целите.Както и бягането.Ако ще сваляш и мускулите,кардиото вероятно няма да е интервално...