24.08.06
17:35
Здравейте на всички искам да попитам понеже сутрин закусвам 4-5 белтъка със 100гр. овесени ядки може ли към овесените ядки да добавя 1 лъжица мед например за да станат по вкусни или пък вие предложете нещо имайте впредвид че съм на хранителен режим за сваляне на кг.
Ostrovit Whey Protein Isolate
Суроватъчен протеин изолат
Ostrovit Magnesium Citrate + B6
Магнезиев цитрат + Витамин B6
Ostrovit Creatine Monohydrate Powder
Креатин монохидрат
Ostrovit Whey Protein Concentrate 80%
Суроватъчен протеин концентрат
Ostrovit Creatine Monohydrate 1100
Креатин монохидрат
Ostrovit Magnesium Citrate Powder
Магнезиев цитрат на прах
Още предложения от BB-Shop
Не те знам колко килограма си, ама стават бая сума въглехидратите. После цял ден трябва на белтъци да го караш. Как ги ядете на НВД тия овесени ядки по 100 гр. на едно ядене (преди малко в една тема даже и 150гр) не ми е ясно.
24.08.06
17:59
еми бате гледал съм другите НВД-та там всички сутрин слагат 100гр овесени ядки и за това иначе без мед така ли не че е проблем да ги ям без нищо но просто си мислех с какво мога да ги направя по вкусни и за това.
Aз ям 50гр овес + 20гр. пш. зародиш и много ме засища.1 чаена лъжица мед е около 17-18гр - със сигурност ще ти дойдат повечко въглехидратите.Ползвай подсладител хуксол примерно :wink:
24.08.06
18:50
какво е 20гр.пш и това хуксол за пръв път го чувам :wink:
Пшиничен зародиш [quote author=“Saint”]еми бате гледал съм другите НВД-та там всички сутрин слагат 100гр овесени ядки и за това иначе без мед така ли не че е проблем да ги ям без нищо но просто си мислех с какво мога да ги направя по вкусни и за това.
Ама ти не ме разбра, можеш да ги ядеш със мед овесените ядки. Просто много въглехидрати се събират. После цял ден трябва да не ядеш въглехидрати. Колко килограма си ?!?
24.08.06
22:26
82кг съм
какво е 20гр.пш и това хуксол за пръв път го чувам :wink:
Пшеничен зародиш
Хуксол е подсладител.
25.08.06
01:08
Да попитам за да не отварям нова тема(автора да ме извини, за което).
Някой пасирали ядките и следователно после да ги пие? И така да не става трудно храносмилането им? :roll:
25.08.06
11:14
[quote author=“Jay_C”]Аз съм ги млял и ги бъркам с вода.Става нещо като боза,не е идеално гадно.
[quote author=“Sportex”]И така да не става трудно храносмилането им? :roll:
25.08.06
22:16
разбъркваШ си овесените ядки с белтъците и на тигана като пала4инки и това е.
[quote author=“Sportex”][quote author=“Jay_C”]Аз съм ги млял и ги бъркам с вода.Става нещо като боза,не е идеално гадно.
[quote author=“Sportex”]И така да не става трудно храносмилането им? :roll:
Незнам,принципно аз имам чувствителен стомах и винаги усещам ако имам проблем с някоя храна.С това проблеми не съм имал.Пробвай и ще разбереш при тебе как е.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече