28.08.06
10:55
Попаднаха ми някакжи ампули Sargenor от 5ml. Понеже не съм голям специалист, а и няма никаква листавка незнам за какво точно служат, какъв ефект имат, и как се пият. Знам че са нещо за махане на умарата. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм му много благодарен да ме светне. :wink:
Попаднаха ми някакви ампули... - виж само как звучи? Това да не са ти злато и диаманти! По-добре ги хвърли в коша, щом не знаеш, за какво са и не са ти ги предписали по предназначение. Или смяташ себе си за кош за боклук?
28.08.06
14:02
[quote author=“Zingam”]Попаднаха ми някакви ампули... - виж само как звучи? Това да не са ти злато и диаманти! По-добре ги хвърли в коша, щом не знаеш, за какво са и не са ти ги предписали по предназначение. Или смяташ себе си за кош за боклук?
Как ще хвърля сарженор. Грехота е. Това е аргинин. Една ампулка е 70ст.
За автора спокоино си пий по 2-3 дневно. :wink:
Е аз не пия каквото ми попадне! Просто разбрах че е нещо като енергийна напитка, аминокиселина и питам дали ще ми помогне в тренировките.
За автора спокоино си пий по 2-3 дневно.
Няма проблем да ги пия но за какво точно служат, какав им е ефекта и дали някой ги е пил. Някаква по-подробна информация дали някой може да ми каже :roll:
28.08.06
17:21
[quote author=“M3_CSL”]Няма проблем да ги пия но за какво точно служат, какав им е ефекта и дали някой ги е пил. Някаква по-подробна информация дали някой може да ми каже :roll:
[quote author=“Sportex”]Това е аргинин