Sargenor

28.08.06
10:55

Попаднаха ми някакжи ампули Sargenor от 5ml. Понеже не съм голям специалист, а и няма никаква листавка незнам за какво точно служат, какъв ефект имат, и как се пият. Знам че са нещо за махане на умарата. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм му много благодарен да ме светне.  :wink:

28.08.06
13:43

Попаднаха ми някакви ампули... - виж само как звучи? Това да не са ти злато и диаманти! По-добре ги хвърли в коша, щом не знаеш, за какво са и не са ти ги предписали по предназначение. Или смяташ себе си за кош за боклук?

Sportex

28.08.06
14:02

[quote author=“Zingam”]Попаднаха ми някакви ампули... - виж само как звучи? Това да не са ти злато и диаманти! По-добре ги хвърли в коша, щом не знаеш, за какво са и не са ти ги предписали по предназначение. Или смяташ себе си за кош за боклук?

Как ще хвърля сарженор. Грехота е. Това е аргинин. Една ампулка е 70ст.

За автора спокоино си пий по 2-3 дневно.  :wink:

28.08.06
16:31

Е аз не пия каквото ми попадне! Просто разбрах че е нещо като енергийна напитка, аминокиселина и питам дали ще ми помогне в тренировките.

За автора спокоино си пий по 2-3 дневно.

Няма проблем да ги пия но за какво точно служат, какав им е ефекта и дали някой ги е пил. Някаква по-подробна информация дали някой може да ми каже  :roll:

Sportex

28.08.06
17:21

[quote author=“M3_CSL”]Няма проблем да ги пия но за какво точно служат, какав им е ефекта и дали някой ги е пил. Някаква по-подробна информация дали някой може да ми каже  :roll:

[quote author=“Sportex”]Това е аргинин

:arrow:
http://www.bb-team.org/stuff/000558.php

28.08.06
18:29

мерси  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1