28.08.06
17:09
от почти месец съм на НВД, 1вите две седмици свалих 3-4 кг, обаче от тогава не мърдам надолу. следя си калории и проценти и всичко и съответно като свалях по 1 кг и смятах за новите кг и т.н. и сега мисля, че имам още 1-2, макс 3 кг да изчистя и от днес спирам млечните. евентуално може да ползвам по малко масло каот правя омлет, че със зехтин нещо неми харесва. ето ви едно примерно меню:
закуска 8ч.
кокосово мляко 150 грама, половин праскова, 1 синя слива, 2 ореха - тва сичкото желирано
междинна 11ч. 1 чушка, пълнена с 50тина грама печен на скара патладжан, 80 грама пилешки гърди на скара, 100тина грама краставица
обяд 14.30ч. - 1 краставица към 150 грама и от същите пилешки гърди, ама около 130 грама
междинна 17ч. - като тази от 11ч. плюс 30тина грама орехи, че ми беше гладно
вечеря - обмислям посещение на Happy и ядене на 1 зелена салата с варено яйце и има там едни крехки каренца пилешки, май са на скара,ама понеже са около 300 грама (поне така пише в менюто), май ще харижа 100тина грама на някого
това се събира около 1300-1400 кк (не съм броила подправки, т.е. зехтин за салатата, ама мисля да не и слагам)
очаквам мнения и търпя критики
:)
п.с. малко инфо - момиче, 24г, 165см, 53 кг (плюс 2 кила след 10 дни море без генерални хранителни прегрешения, но и без тренировки, само с малко плуване - учудвам се колко бързо ми се лепи. после и бързо свалям, ама до 1 момент, който не е желания момент)
мерси
28.08.06
17:55
[quote author=“cranberrry”]
закуска 8ч.
кокосово мляко 150 грама, половин праскова, 1 синя слива, 2 ореха - тва сичкото желирано
как така желирано? ти ли си го приготвяш или така се продава? :shock:
28.08.06
21:21
забърквам го с желатин
избягвам да ям доколкото е възможно “забъркани” не от мен неща, макар че до някаква степен е леко неизбежно
коментари за менюто?
мислите ли, че без млечни ще почна да свалям пак? при положение, че все съм на отрицателен калориен баланс?
29.08.06
10:33
Щом си на отрицателен калориен баланс би трябвало да сваляш. Аз от един месец съм на НВД и досега съм свалила 5 кг за почти пет седмици. Гледам да се държа на 300 - 400 калории под максимума, които трябва да приемам и засега върви добре. И това е без никакъв спорт, защото още си чакам да ми докарат ергометъра... :?
29.08.06
11:10
1вите 2-3 седмици свалях , след това понамалих, да не кажа поспрях тренировките, и не свалям. за това сега спирам млечните. имам малко за сваляне, може би за тва
29.08.06
11:48
Да всички казват, че последните кг най - трудно се свалят. Въпроса е дали наистина проблема е в млечните продукти, аз лично на твое място бих намалила, ако не съвсем спряла плодовете...
29.08.06
12:10
ами всъщност никога не съм имала да свалям повече от 5, в най-лошия случай 6 кила
абе не знамколко, по дрехите се усещам
плодовете - сложна работа, не мога хич без плод
толкова ли пречи 1 праскова сутрин рано или 2-3 сливи
тва са ми плодовете
други въглехидрати почти нямам - най-много от 20-30 грама ядки, които хапвам, ако мн огладнея или от зеленчуците, които тук всички казват да не сме ги брояли, ама аз си ги броя де
29.08.06
12:33
Ами едва ли е много, но може би ще трябва повече време да свалиш тези кг. Защо не опиташ с една зелена ябълка преди закуска или пък с грейпфрут.
29.08.06
15:20
зелената ябълкаимаш предвид кисела предполагам? дали не запича?
абе имам в нас още 3-4 праскови за до края на седмицата
уикенда ще напазарувам грейпфрути
29.08.06
16:21
Да зелена и кисела. :lol: НВД диетата по принцип запича съм забелязала. :oops: Но аз си решавам проблема като сутрин нагладно пия една чаша с топла вода. Много е ефективно. 8)
29.08.06
16:44
по принцип съм с лениви черва и съм само на лаксативи, нищо неми помага друго
то запичането не е от нвд, ами от настройка на друг режим на хранене, ама знам ли