29.08.06
11:40
Един мой приятел - 178 см., 70 кг., 38см. обиколка на ръката - студена, ми каза на ден да ям по 2 лъжици свинска мас, защото помагала за релефа. Аз му казах, да не ме бъзика, но той каза, ча така правел.Вярно ли е, че помага в изграждането на релефа?
29.08.06
11:42
Какъв релеф изгражда, това са си само мазнини и то животински.Ще омазни яко.Никакъв релеф, напротив точно обратното ще стане!
Оооох...Имаше един във форума преди време, който твърдеше, че ядял две лъжици маргарин преди тренировка за енергия..
Може и да яде по две лъжици свинска мас, но в никакъв случай ти не прави като него!
Не вярвайте на всичко което ви казват...
29.08.06
19:23
Ем аз му викам, че не е вярно той вече спори и още малко ще скочи на бой да го еба :wink:
29.08.06
19:24
ами опитай ако се здържиш да не си изповръщаш живота кажи след няколко месеца работи ли
хахахаа тва е отвратително ! преди време хората са си мазали филии с тази гадост но е била поне по чиста от сега ! ползва се за мазане и за курабий-ките и предимно за готвене ;) но съмнява ме в днешно време някои от нас да яде това нещо дори и чисти килограми да се качватха от него :P
29.08.06
23:09
[quote author=“bobisz”]
хахахаа тва е отвратително ! преди време хората са си мазали филии с тази гадост но е била поне по чиста от сега ! ползва се за мазане и за курабий-ките и предимно за готвене ;) но съмнява ме в днешно време някои от нас да яде това нещо дори и чисти килограми да се качватха от него :P
Ооо моята съседка яде и до ден днешен свинска мас на филийка. :roll: :roll: :x :x Даже и на нас ни даде една кофичка... :x Като я гледам съседката никакъв релеф няма, даже напротив доста си е мощна. :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: