Свинска мас?!

EL

29.08.06
11:40

Един мой приятел - 178 см., 70 кг., 38см. обиколка на ръката - студена, ми каза на ден да ям по 2 лъжици свинска мас, защото помагала за релефа. Аз му казах, да не ме бъзика, но той каза, ча така правел.Вярно ли е, че помага в изграждането на релефа?

RE

29.08.06
11:42

Какъв релеф изгражда, това са си само мазнини и то животински.Ще омазни яко.Никакъв релеф, напротив точно обратното ще стане!

29.08.06
11:47

Оооох...Имаше един във форума преди време, който твърдеше, че ядял две лъжици маргарин преди тренировка за енергия..
  Може и да яде по две лъжици свинска мас, но в никакъв случай ти не прави като него!

29.08.06
14:35

[quote author=“elfisha_np”]Един мой приятел - 178 см., 70 кг., 38см. обиколка на ръката - студена, ми каза на ден да ям по 2 лъжици свинска мас, защото помагала за релефа. Аз му казах, да не ме бъзика, но той каза, ча така правел.Вярно ли е, че помага в изграждането на релефа?

Не вярвайте на всичко което ви казват...

EL

29.08.06
19:23

Ем аз му викам, че не е вярно той вече спори и още малко ще скочи на бой да го еба  :wink:

FI

29.08.06
19:24

ами опитай ако се здържиш да не си изповръщаш живота кажи след няколко месеца работи ли

29.08.06
21:55

[quote author=“elfisha_np”]Един мой приятел - 178 см., 70 кг., 38см. обиколка на ръката - студена, ми каза на ден да ям по 2 лъжици свинска мас, защото помагала за релефа. Аз му казах, да не ме бъзика, но той каза, ча така правел.Вярно ли е, че помага в изграждането на релефа?

хахахаа тва е отвратително ! преди време хората са си мазали филии с тази гадост но е била поне по чиста от сега ! ползва се за мазане и за курабий-ките и предимно за готвене ;) но съмнява ме в днешно време някои от нас да яде това нещо дори и чисти килограми да се качватха от него  :P

FI

29.08.06
23:09

[quote author=“bobisz”]
хахахаа тва е отвратително ! преди време хората са си мазали филии с тази гадост но е била поне по чиста от сега ! ползва се за мазане и за курабий-ките и предимно за готвене ;) но съмнява ме в днешно време някои от нас да яде това нещо дори и чисти килограми да се качватха от него  :P

Ооо моята съседка яде и до ден днешен свинска мас на филийка.  :roll:  :roll:  :x :x Даже и на нас ни даде една кофичка... :x Като я гледам съседката никакъв релеф няма, даже напротив доста си е мощна. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D :D :D :D :D :D :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

30.08.06
11:45

До сега не съм виждал човек от наситени мазнини релеф да вади  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1