29.08.06
16:36
На адрес http://wear.bb-team.org/ вече можете да поръчате своята тениска.
Екипът на bb-team Ви желае със здраве да си ги носите.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.03.07 05:56.
29.08.06
20:14
то хубаво ама размери има ли ? че тая май ще ми е голяма :? иначе тениските са добри....един съвет от мен направете и черни по удобни са за трениране(по трудно се цапат) :wink:
поздрави
29.08.06
21:14
мноо мерси ейся като зема песнията поръчвам :)
А къде е тоя фитнес в които трвнирате? И кога сте там че дори незнам кои размер ще ми пасне :)
29.08.06
21:47
@vanisher понеже ще поръчвам на око тениски,би ли ми казал за човек 190см висок и строен L размер ще е добре ли,че не ги знам какво представляват
Ми модела е втален на тениските. На снимките момчето е 185 някъде 110кг и тениската е ХЛ.
На място се разбираш с Жоро. С него в центъра можете да се видите. Иначе фитнеса е близо до Герена стадиона
30.08.06
17:44
Ами кажи си килограми, височина и горе-доле някъкви размери и ще ти кажа какъв размер ще ти стане. Ако си от София звънни ми ще се разберем някъде в центъра да се видиме или пиши на ICQ-то.
Нека всеки, който си е получил фланелката да остави коментар - кое му харесва и кое не. Дали е имало проблеми с доставката и т.н.
Преди малко си поръчах тениската. Въпросат ми е след като потвърдя поръчката кога трябва да ми доиде тениската и към колко часа ??
[quote author=“boxko”]Преди малко си поръчах тениската. Въпросат ми е след като потвърдя поръчката кога трябва да ми доиде тениската и към колко часа ??
поръчката Ви е приета.
Ако днеска се съберат достатъчно поръчки ги изпрашам довечера и утре до края на работния ден ще сте я получили.
Ако нямаме достатъчно поръчки утре пообяд ще Ви я пратя и съответно в понеделник ще я получите.
Поръчах си. Дано да ми стане L ...
Искам да я пръсна затова я взех по-мъничка... :)
тениската е страхотна . Много съм доволен . Преди 1 час някаде ми доиде ;) Надписа е супер , материята също е много добра и размера на мене ми прилепва перфектно по тялото :) Дори и плочките ми са изписват ;) Кефи ме и черния кант на ракава :) Супер яко по нататък и още една ще си взема . Трябва само и шорти къси да направите рекламни и сте златни :)
31.08.06
14:41
Ейй браво...много яки са тениските...в най-скоро време ще трябва да ми пратите една до Петрич...а дано скоро и черни да изкарате...и от тях да взема :P
31.08.06
17:09
Е няма как да не се радваме, че са Ви харесали. Наистина с Ванишър доста труд положихме за да сте доволни.
31.08.06
17:33
и аз преди малко си я получих, също съм доволен, след малко ще потренирам във фитнеса с нея, може някой да ме познае така :)
За което следват само поздравления :!:
Тениската е много добра, честно казано очаквах нещо по-кофти и изненадата беше доста приятна. :)
31.08.06
19:50
Аз снощи я поръчах моята, чакам да я докарат :wink: Ще пиша забележките (дано да няма такива :D)
vanisher, утре ли да чакам тениската или в понеделник .Интересувам се понеже утре имам ангажимент и ако се наложи ще отлагам (та да знам какво да правя) ?
Много добре че е бродиран надписа но снимката отзад не ми вдъхва много доверие дали ще издържи много
BTW няма ли черни
И аз си получих тениската и съм много доволен :wink: Браво, чудесна работа сте свършили!
Тениските ще пристигнат в понеделник за поръчалите днеска.
Няма черни.
Астор - картинката старата е сигурно на 2 години и още си седи само дето е избеляла от многото пране, но сегашните е по-различен печата и доста по-сигурни трябва да излезнат.
01.09.06
11:54
[quote author=“Kazaka”]Вчера поръчах...
Първо обаждане за потвърждаване ли чакам ?
Днес следобяд Ванишър ще ги изпрати на всички които са поръчали вчера :wink:
Обадил съм се. Чакам куриера да мине.
Ако някой ще поръчва днеска да поръчва до 1-2 часа. Щото събота и неделя не работят куриерите.
01.09.06
13:52
Още веднъж ще кажа, че тениската е повече от идеална. Очаквах да е друго, но ме изненадаха. Надписите, бода и картинката са супер и най важното - уцелих размера на тениската :lol:
01.09.06
21:21
А може ли някъде да отида и да пробвам на място защото не знам точно кой размер ще ми пасне? 178 височина,81 килограма.
[quote author=“boxerg”]А може ли някъде да отида и да пробвам на място защото не знам точно кой размер ще ми пасне? 178 височина,81 килограма.
Ако си от София - можеш.
Пиши ЛС на head_hunter и се разберете с него.
Преди малко получих тениската си. Харесва ми. Браво! Добре свършена работа. Поздрави на екипа.
Извинявай ква ти е гръдната обиколка ??? Щото моята е 110 и искам да ми седи горе-доле прилепнала така :wink: Какав размер да си взема ???
Head_Hunter Мога ли да те притеснявам по ICQ-то за инфо ??
Извинявай ква ти е гръдната обиколка ??? Щото моята е 110 и искам да ми седи горе-доле прилепнала така :wink: Какав размер да си взема ???
Head_Hunter Мога ли да те притеснявам по ICQ-то за инфо ??
110 в релакс или като се стегнеш ?
[quote author=“TREVATA”]
Трева , моята гръдна е 115 отпусната и си поръчах размер L. Днес ходих да си я взема и е много прилепнала по мен... Ако дигам с нея сигурно ще я сцепя. Добре стои, пръсвам я , но сигурно няма да се “зоря” с нея.
Но XL-a със сигурност ще ми увисне в малката талия , а това най-малко желая:)
Знам, че между “С” и “М” разликата е 2см.
Може би и между другите размери не е особено голяма разликата
02.09.06
20:16
Още 1 въпрос: ако поръчам днес вечерта(събота) кога ще я доставят защото съм на работа и няма никой вкъщи по цял ден? В четвъртък мисля, че ще има.
02.09.06
20:23
Утре не работят, както и днес. Наи вероятно сряда - четвъртак, зависи от къде си
02.09.06
20:24
София.