Не купувайте Гейнери !

29.08.06
19:55

Тая тема я постнах само да споделя мнението си, че няма смисъл да си давате парите за гейнери , в които преобладаващата част от веществата са въглехидрати. Много по-добре и било да си купите по-високо процентен протеинов изолат , а въглехидратите да си ги набавяте чрез абсолютно натурални продукти като ориз , боб, картофи, грах и много още, които струват с’тинки  :lol: !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Sourcemag

29.08.06
20:32

мерси че на светна

Sportex

29.08.06
21:06

Не бях се сетил. :lol:

_M

29.08.06
21:21

аз не съм съгласен с мнението...някой път един шейк с 40% протеин и 45% въглехидрати идеално замества хранене особено ако няма време.нека всеки сам да си преценява

zweio

29.08.06
21:52

[quote author=“_MuSa6I_”]аз не съм съгласен с мнението...някой път един шейк с 40% протеин и 45% въглехидрати идеално замества хранене особено ако няма време.нека всеки сам да си преценява

Не че е чак толкова лош, но определено според мен не си струват парите гейнърите.

30.08.06
21:37

Като гледам всички само гейнери пият. СУПЕР полезен съвет ни даде , сами нямаше да се сетим. :idea:  :idea:

30.08.06
23:04

Донякъде е така, но не съвсем особенно когато нямаш време гейнъра си е доста добър вариант иначе и аз прилагам същата система понякога

01.09.06
11:14

И аз мисля че си има своето приложение....аз нямам време да се храня редовно и за това от време на време прибягвам и аз до него...изобщо не съм съгласен, че е безмислен...

01.09.06
12:41

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17495&highlight= :wink:

01.09.06
12:43

Извиня вай но не мога да се съглася че гейнерите са безсмислени. Аз съм им много голям почитател, един добър гейнер с високо протеиново съдържание е полезен за всеки койото иска да качи килограми. Само от протеин трудно ше стане. ако бяха безсмислени нямаше да ги произвеждат нали  :wink:

FZ

01.09.06
13:52

Файда от ГЕЙНЕРИТЕ ИМА !!! :D

Nikito1

01.09.06
18:52

Е ако искаш по бързо но не толкова качествено качване гейнера е идеален,за всеки е различно,как ей така си решавате че няма файда от него въз основа само на твоето наблюдение

StronG™

01.09.06
20:27

При мен гейньра има ефект.

01.09.06
21:02

според мен гейнъра може да се използва само като заместител на хранене !

01.09.06
23:41

Само дето ако изпиеш една доза суроватъчен и хапнеш 2 кроасана също става гейнер. За мен това е по-добър вариант. :wink:

04.09.06
12:38

Тука може много да се спори и няма да се стигне до никакаф резултат................От една страна е добре да се взима ,а от друга не,на някои хор аим деиства по един начин на други пак вобще не им деиства..............Аз  лично заставам зад мнението че е много полезено да се приема геинар,а за тези които мислят обратното,ще им кажа да си седнат на дупетата и да почетат още малко за геинерите,преди да си дават мненията.

04.09.06
21:04

[quote author=“The_KiLLeR1”]Тука може много да се спори и няма да се стигне до никакаф резултат................От една страна е добре да се взима ,а от друга не,на някои хор аим деиства по един начин на други пак вобще не им деиства..............Аз  лично заставам зад мнението че е много полезено да се приема геинар,а за тези които мислят обратното,ще им кажа да си седнат на дупетата и да почетат още малко за геинерите,преди да си дават мненията.

Не е въпроса дали действа или не. Въпроса е по какъв начин да си разпределиш добавките, които приемаш така че да има максимален ефект. Ама щом казваш си сядаме на дупетата и четем ;) И пудра захар да приемаш пак ще има ефект, но дали ще е най-добрият? Иначе съм склонен да се съглася, че в някои конкретни случай гейнерите са някакво решение на проблема :) Но има много по добри варианти... нали сте наясно че около 50% от всеки един гейнер са прости захари (глюкоза, захароза и т.н...)

10.09.06
18:22

[quote author=“chicksey”]Тая тема я постнах само да споделя мнението си, че няма смисъл да си давате парите за гейнери , в които преобладаващата част от веществата са въглехидрати. Много по-добре и било да си купите по-високо процентен протеинов изолат , а въглехидратите да си ги набавяте чрез абсолютно натурални продукти като ориз , боб, картофи, грах и много още, които струват с’тинки  :lol: !

Напълно те подкрепям..Лошото е че ми трябваха 5 години да се уверя във това... 2 банана и 50 гр суроватачен протеин след тренировка - какво по хубаво от това?

10.09.06
19:13

Принципно и аз подкрепям идеята, че доброто хранене е идеалният вариант. В момента дори през ум не ми минава да ползвам гейнър.

Личният ми опит с гейнърите, обяче показва, че не е като да не вършат работа. Когато започнах да тренирам качих 15кг. за 3 месеца като си запазих % на подкожните мазнини. Голяма роля изигра Serious Mass на Optimum - 1600 kcal дозата при разбъркване с мляко. (естествено плюс яйчем протеин, суроватка, глутамин, креатин, а май и няколко кутии After Max)

Та така - всеки сам да си предцени дали му трябва гейнър според моментните му нужди.

10.09.06
19:22

[quote author=“BIG PICHAGA”]Файда от ГЕЙНЕРИТЕ ИМА !!! :D

Има да ако се точиш на световния шампион по сумо... :lol:

Пича горе не е открил топлата вода, обаче има много хора които се мятат на гейнерите и много много не му мислят.

SI

11.09.06
10:57

Само да кажа че освен протеини и въглехидрати, в гейнъра има и др съставки, КОИТО спомагат разрежа.
И именно за това се произвеждат гейнърите.
Че може по евтино да си набавиш въглехидратите, да, ама от каде ще набавиш креатина, глутамина и витамините в такива количества???
Според мен дори, ако си в период на качване е по добре яко да се наливаш с гейнър. Само да кажа че в дневната доза на Optimum serious mass /340 грама/ има около 55 грама прот и 240-250 въглехидрати. Това е половината от въглехидратите и една трета/една четвърт/ от протеините необходими за деня на един 100 килограмов билдер.
За мен идеялната комбинация е обаче гейнър + суроватъчен прот, като се пият в подходящото за тях време.

11.09.06
11:12

[quote author=“sillmarillion”] яко да се наливаш с гейнъr

И какво ще стане.ще порастнещ,обаче и главата ще ти стане голяма като палачинка,бицепса и трицепса в едно? Ако ще ставаш трибоец “наливай се яко с гейнър”,но не подвеждай другите,защото после свалянето на глупаво натрупаните мазнини е в пъти по трудно от това да ги качиш..

SI

11.09.06
11:52

MuscleTech, незнам дали ти като си в период на качване качваш на глава, ама аз иабягвам, щото не е красиво. Само да те запитам дали си виждал някой ама наистина голям да е в основен период и да не е омазнен??? Виждам че си от Бургас и мисля че си виждал  доста от Бургаските културисти, е кажи ми не са ли лека мазни като са в основен период??? Нали точно за да натрупваш белтъчини по мускулните влакна ти трябва именно енергия, която се набявя от въглехидратите???

11.09.06
12:38

Ще отговоря без коментар на явно заядливите ти въпросчета,но ще ти кажа само едно,познавам много културисти (не само от Бургас),тренирал съм и спазвал диети редом до няколко от тях и знаеш ли какво? Нито един от няь не употребява гейнер.Апък и разлика май между леко омазнен и прасе не правиш,така че проблема си е твой -  “наливай се с гейнер”.Точка!

SI

11.09.06
13:32

Само да спомена че за да станеш прасе трябва да се наливаш предимно с мазнотия. А както съм написал по-горе от 200 грама въглехидрати в доза от 350 гр гейнър няма да се опрасиш. Не те знам как и по колко ядеш ама ако това ти е много значи си много малко кила. В основен период се взима/зависи и от човека де,ама.../ по около 5 грама въглехидрати на килограм тегло. еми сметни че за 100 килограмов билде това са около 500 гр. А каде са 200???
Далече. И нека младите колеги зимат само суроватъчен прот, пък да чакат да порастат.

KO

15.10.06
15:23

Не можах да намеря тема конкретно за MUSASHI BULK, затова ще си задам въпроса тук:

В musashibg.com чета за MUSASHI BULK следната информация: “СЪДЪРЖАНИЕ: 45% протеин: суроватъчен и соев микс, 40% сложни въглехидрати, средно-верижни полимери, декстроза, 1% мазнини, свободни аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига /BCAA/, Creatine, креатинови агенти, билков микс - 6 източника, Psillium husks - индийски растителен екстракт, понижаващ мазнините и холестерола, келиран калий. (КАРАМЕЛ, ВАНИЛИЯ, ШОКОЛАД)”. Значи пише, че протеина вътре е смесица от суроватка и соя. Да но, от къде мога да разбера какво е съотношението на тези 2 протеина? Защото всички знаем, че соевия протеин не ства за качване на ММ.

CS

15.10.06
16:44

[quote author=“Sportex”]Не бях се сетил. :lol:

и аз :lol:

15.10.06
17:04

геинърите са за болните от анорексия,един атлет планирал тренировъ4ният и хранителният си режим никога няма да посегне към тези декстрози и глукози съдържаЩи минимално коли4ество протеин, по добре ка4ествен протеин за тези пари и картофи от маркета  :wink:

15.10.06
18:20

Файда от гейнърите има,ако искаш да качваш мазно  :wink:
Гейнърите са за мързеливи хора...

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1