За протеиновите блокчета!

29.08.06
20:22

Здравейте!Днес гледах Пълна промяна и гледах една жена дето вместо нещ сладко си хапвала едно проеиново блокче!пък аз много обичам сладко та питам дали някои е ял такива блокчета и какъв вкус имат,полезни ли са и имат ли ефект и ако някои от Стара Загора знае от каде мога да си купя такива моля да пише!благодаря предварително! :roll:

ИВ

30.08.06
09:20

Здрасти !

От Варна съм, но доста често съм минавал през Стара Загора и мога да ти обясня къде има магазин за Фитнес и хранителни добавки - На улицата на къща-музей “Гео Милев”, най-долу в ляво. Трябва да си много сляп, че да не забележиш магазинът :lol: .

http://www.nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=72

Ето тук можеш да разгледаш протеиновите барове, но не ти ги препоръчвам, защото джоба много изтънява.

shadow_

30.08.06
10:02

Ми аз си бях зел един път  такъв бар.На вкус са точно се едно пиеш протеин.Моя имаше и креатин вътре ма със сигурност няма да повторя.Да не говорим, че и струваше кам 3 лв някаде :)

по здрави

И такива съм пробвал, но вкусовете не са много добри. Пак си имат и карбс, и мазнини и т.н. ...вафла за 3 лева...

02.09.06
09:29

В RESIST-a продават такива блокчета, мисля че и в залата на универсалния също продават.Не съм ги опитвал, но в RESIST-a съм гледал, че има блокчета с различни вкусове.

ИВ

03.09.06
12:16

[quote author=“manson”]И такива съм пробвал, но вкусовете не са много добри. Пак си имат и карбс, и мазнини и т.н. ...вафла за 3 лева...

Прав си ;). До вкус въобще не са я докарали...

Направих сравнение с други блокчета на други фирми - холестерола в тях е много по-малко от тези на Нутрим - 15 mg, а другите са 3-5 mg.

Sourcemag

03.09.06
14:19

[quote author=“deyan_tt”]Здравейте!Днес гледах Пълна промяна и гледах една жена дето вместо нещ сладко си хапвала едно проеиново блокче!пък аз много обичам сладко та питам дали някои е ял такива блокчета и какъв вкус имат,полезни ли са и имат ли ефект и ако някои от Стара Загора знае от каде мога да си купя такива моля да пише!благодаря предварително! :roll:

здрасти аз съм от СтараЗагора протеинови вафли можеш да намериш при Брофа в Bigboy shop също и в магазина на мусаши иначе аз съм ял от тези при брофа 2.50 дето са с 19гр протеин доста добро беше....все едно ям локумена вафла  :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1