29.08.06
21:45
Добър вечер,
За сега се храня 3 пъти на ден както следва закуска 7:00 ,обяд 12:00 ,вечеря 18:00 и към 22:00-22:30 нещо по леко , тъй като работа по 10 часа на ден и ми е непосилно да отскачам до кухнята на всеки 2-3 часа , по време на работа.
Интересно ми какво бихте ми препоръчали вие по просто така ,че да мога си го приготва в работата.
Целта ми е Мускулна маса!
be happy.
п.п. Извинявам се ако съм объркал раздела.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
29.08.06
21:47
кисело мляко и банан - класика :D
29.08.06
22:25
Здравеи,можеШ съЩо така да се храниШ с овесени ядки разстворени с протеин, е идеално за следобед а за сутринта както каза колегата са идеални плодовете с мляко или например да изпиеШ един литър прясно мляко е идеален вариант, овесени ядки с белтъци направени като пала4инки тоест разбъркваШ сместа и на тигана , можеШ да си ги носиШ на работното място и да си ги хапнеШ, за други в момента не се сеЩам.
Да този вариант го ползвам както и Хляб бонус с шунка , консерва риба тон , чушка пълнена със сирене :)
29.08.06
23:46
ми другото е някакъв вид ядки,шоколад или протеинов шейк...това е
30.08.06
10:40
протеинови шейкове или протеинови вафли 8)
[quote author=“Nubec”]Добър вечер,
Интересно ми какво бихте ми препоръчали вие по просто така ,че да мога си го приготва в работата.
Каквото си искаш. Приготвяш си го в къщи и си го носиш.
Яйца, пържоли, извара, зеленчуци, ядки и още каквото ти трябва там. Аз така правя. Или си пазарувам готови храни от близкият магазин.
[quote author=“valentinik46”] или например да изпиеШ един литър прясно мляко е идеален вариант
Далеч е от идеалния вариант,ама айде...
30.08.06
17:41
Ами ако му и добави и малко протеин става бомба, по добре от ниЩо а и 4овекът е писал на работно си място тоест бързи4ко да хапне и аиде пак на работа. Не вси4ки имаме възможноста да седнем на работно си място и да изкараме кутиите с храната знам 4е е наи добре от ли4ен опит и така година и половина съм се хранил на обектите с кутииките в ръка и на крак и се криеШ на горе на долу по етажите на обекта за да не те хване Шефа или бригадирът ама какво да правя хванал съм се на хорото и си го играя.Поне знам 4е има ефект и тои е на лице аз пове4е държа на храната от колкото на тези протеинови барове и протеини на прах не 4е не пия но единствено след трен и преди трен по някога но избягвам истината е в храната и това е срам не срам нося си раницата с кутиите на работа в парка на плажа и ям,ве4е не ми и пука знам 4е доста хора ми са се подигравали но по добре в на хората устата отколкото в краката им сорри за оффтопика
[quote author=“valentinik46”]Ами ако му и добави и малко протеин става бомба, по добре от ниЩо а и 4овекът е писал на работно си място тоест бързи4ко да хапне и аиде пак на работа. Не вси4ки имаме възможноста да седнем на работно си място и да изкараме кутиите с храната знам 4е е наи добре от ли4ен опит и така година и половина съм се хранил на обектите с кутииките в ръка и на крак и се криеШ на горе на долу по етажите на обекта за да не те хване Шефа или бригадирът ама какво да правя хванал съм се на хорото и си го играя.Поне знам 4е има ефект и тои е на лице аз пове4е държа на храната от колкото на тези протеинови барове и протеини на прах не 4е не пия но единствено след трен и преди трен по някога но избягвам истината е в храната и това е срам не срам нося си раницата с кутиите на работа в парка на плажа и ям,ве4е не ми и пука знам 4е доста хора ми са се подигравали но по добре в на хората устата отколкото в краката им сорри за оффтопика
Много си прав,относно подигравките,но това са некомпетентни хора,които се смеят на правилно хранещите се.
[quote author=“djpetko”]Много си прав,относно подигравките,но това са некомпетентни хора,които се смеят на правилно хранещите се.
Прав си, аз имам няколко познати дет всеки път като им кажа че пия протеини и се почват едни лекции - аве стига с тия химии, не е добре, ще надебелееш, не знам кво щи стане. А всичките са доста плондерести или яко залягат над чашката, явно това им е идеала за правилен хранителен режим :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече