20.09.04
00:47
Кажете коя вафла или нещо такова сладко има най-най много калорий.
20.09.04
10:46
Всичко яж, Ванишър. Не само вафли. Рула, петифурки, течен шоколад, бисквити с пълнеж и т.н. Всичко. Трудно е да се каже точен отговор на въпроса ти, щото има хиляди видове и различни по грамаж вафли, но примерно “Боровец” имат някакъв сладък и мазен крем вътре, вафлите с шоколад и те не са за изпускане... Абе не прощавай на сладките неща. Ама внимавай с кръвната захар.
И успех в сумото :) Че с твоите килограмки там няма да прокопсаш - ше трябва да се бориш с два пъти по - тежки дори само в категорията си. Но не се вманиачавай. И се обаждай за състезанията :)
Абе за след трен аз най много уважавам КОРНИ ;) има ядки има шоколад кво му тряя на човек както каат в рекламата ;) ! аз лично нея ти препоръчвам!
20.09.04
19:35
аа твърдението че от сладкото излизали пъпки (а ве забраих дали от сладкото или многото въглехидрати ама маината му) вярно ли е?
21.09.04
14:48
Има такова нещо. Ако и да не мога да ти представя научни доказателства, то е нещо като алергична реакция ако тъпчеш сладко. На мен ми се случва. И на други им се случва. Ама те пъпките не са вечни.
най-яките 4 в 1 на боровец една опаковка 1ч. преди тренировка-може да те накара да повдигаш на 25% повече за около 1ч. ,а след тренировка 1-2 вафлички само(непрекалявайте защото имате още въглехидрати за усвояване) + много много протеин и амино и ви гарантирам след всяка тренировка мускулна треска. Пробвайте ! може и да комбинирате с ктеатин и амино преди тренировка за още по голям ефект.
14.10.04
12:31
cleaner,ти преобърна бодибилдинга с главата надолу,айде моляти се,как може такива глупости да се пишат?!ванишър вместо само за кирелица съблюдавай ред и за идиотизми!
Да, наистина трябва да има “комисия” която да съблюдава за подобни глупости, които се пишат толкова често.. лошо е за “младите”, които четат простотии..
15.10.04
03:16
Да бе истина ти казвам бее 4 фафли и летиш!!!... :lol: (държа да отбележа, че се шегувам)
Ае стия с тия вафли яжте мед !! :)) или плодове некви а тия вафли фитнеските са некви одврати ебаси
по-здрави
16.10.04
14:10
абе вафлата “Боровец” ражда шампиона бе :lol: :lol: :lol: