Проблем

20.09.04
09:47

Първо искам да ви кажа че сайта ви е най-добрият от всички др. български.Сега да ви питам:Тренирам от година и малко по три пъти на седмица 1-гърди+бицепс  2-рамо+крака  3-гръб+трицепс.До преди месец имаше ефект,но напоследък нещо не се помпам въпреки че смених някои упражнения.Ще  има ли по-добър ефект ако започна да тренирам по 4 пъти на ден и как да си разбия програмата за 4 тренировки?Мерси предварително.

Редактирано заглавие от “Problem” на “Проблем”
FreeDom, заглавието трябва да е на кирилица и да дава описание на въпроса ти.
lexus

20.09.04
18:04

Разбира се, че можеш. Например прабвай следните варианти - 1-тренировка ръце /бицепс, трицепс/, 2-гърди, рамо 3- гръб, корем, 4 -крака и пак корем. Поне при мен имаше ефект.

Питаш дали можеш да тренираш 4 пъти на седмица по 4 пъти ден или само 4 пъти на седмица ?!??!!

21.09.04
19:10

Нещо съм се объркал много зле :lol:  :lol:  :lol:  Естествено че по четри пъти на седмица, а не черти в един ден.А между другото ще кажеш ли такава програма за 4 пъти в седмицата която да акцентира повече върху бицепса, защото това ми е много изоставаща група.

Ами твоят сплит не е лош. За 4 дни примерно можеш да увеличиш малко тренировката на големите мускулни групи - добавяш някое упражнение или увеличаваш сериите на основните и смъкваш всички малки мускули от тренировката - т.е. крака и гърди остават самостоятелни. Рамото го местиш при гърба, но ако много ти харесва при краката... Може и там. И четвъртия ден става бицепс - трицепс.
Наблягаш на прав с щанга и скотова пейка, като пазиш китките. Редувай обаче двете мускулни групи - един път бицепс, един - трицепсът да е пръв.
В по-напреднал стадии можеш да правиш двете в суперсерия, но засега не бързай, концентрирай се върху бицепса.
И за 4 дни в седмицата според мен отдавна ти е време :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1